ΝΥΧΙΑ

Milky Nails: Το μανικιούρ που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί το #ManiMonday αυτής της εβδομάδας να ήταν αφιερωμένο στα καλοκαιρινά μανικιούρ με glitter που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα, όμως σήμερα, θα μιλήσουμε για το nail trend που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι: Το milky manicure.

 

 

Ακολουθώντας μία πιο minimal, clean αισθητική, το milky manicure είναι μία διακριτική και chic επιλογή που στην ουσία συνδυάζει δύο αποχρώσεις: Μία παλ ροζ απόχρωση που θυμίζει αυτή της βάσης του κλασικού γαλλικού μανικιούρ και μία πιο λαμπερή, ημιδιάφανη- διάφανη λευκή. Αυτός ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια όμορφη γαλακτερή απόχρωση που αποπνέει έναν clean, πολύ κομψό αέρα, συμπληρώνοντας αθόρυβα οποιοδήποτε look σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σε γενικές γραμμές, το milky manicure είναι μία τέλεια ιδέα αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τα έντονα χρώματα στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου ή γενικά σου αρέσουν οι πιο neutral αποχρώσεις στα νύχια.

Το καλύτερο part, είναι ότι η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, καθώς η απόχρωση δείχνει εξίσου κολακευτική σε πολύ σκούρες έως πολύ ανοιχτές επιδερμίδες, ενώ μπορεί να υιοθετηθεί εξίσου όμορφα απ’ όλα τα σχήματα νυχιών, από τα πολύ κοντά και τετράγωνα έως τα πιο μακριά και αμυγδαλωτά, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω.

Σε κάθε περίπτωση, το μυστικό για να πετύχεις κανείς το συγκεκριμένο nail trend είναι να διατηρήσει το χρώμα διαφανές και «γαλακτερό» (όπως αυτό του γάλακτος) απλώνοντας μόνο 1-2 στρώσεις από το βερνίκι, έτσι ώστε να συνεχίσει να φαίνεται το φυσικό ροζ χρώμα των νυχιών του από κάτω.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές ιδέες για το milky mani σου που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα το καλοκαίρι.

Milky manicure: 7 ιδέες για το μανικιούρ σου

Πώς σου φαίνεται το milky manicure για το καλοκαίρι; Θα το δοκίμαζες;