ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Glazed Blush: Ο νέος τρόπος που θα φοράμε το ρουζ μας το 2024

Pexels

Μετά την τάση του glazed skin, των glazed nails και glazed hair… είναι η σειρά του glazed blush να γνωρίσει στιγμές δόξας στον beauty κόσμο και φυσικά, να γίνει viral στο TikTok. Είτε μιλάμε για το skincare, τα μαλλιά, τα νύχια, είτε εν προκειμένω, τον τρόπο που απλώνεις το ρουζ στο μακιγιάζ σου, ο σκοπός είναι ένας: Να δημιουργήσεις ένα ultra-shiny φινίρισμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

 

Πώς θα πετύχεις το πιο φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα με το ρουζ στην επιδερμίδα του προσώπου σου; Πώς θα αποκτήσουν τα μάγουλα και τα ζυγωματικά σου μία αστραφτερή λάμψη; Η τάση του glazed blush έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βάζαμε το ρουζ μέχρι στιγμής. Το 2024 δεν θα φοράμε μόνο το ρουζ μας. Σου τα εξηγώ παρακάτω όλα αναλυτικά.

Glazed blush: Πώς θα φοράμε το ρουζ μας το 2024

Στην πραγματικότητα, το glazed blush είναι το ultra-fresh, glowy update του μέχρι πρότινος συνηθισμένου τρόπου που βάζαμε ρουζ. Οι τρόποι για να το πετύχει κανείς πολλοί. Αρκετοί makeup artists καταλήγουν πως ένα κρεμώδες ή υγρό ρουζ και ένα υγρό highlighter ή illuminator είναι το καλύτερο combo για να υιοθετήσει κανείς το trend, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το κρεμώδες ρουζ από τη μία πλευρά, είναι τέλειο για να δημιουργήσει κανείς ένα χρώμα υγείας στα ζυγωματικά του, από την άλλη, προσφέρεται για εύκολο blending με άλλα προϊόντα- εν προκειμένω το highlighter- με τα δάχτυλα ή το beauty blender δίνοντας μια εξατομικευμένη ένταση.

Άλλοι πάλι, δημιουργούν το τέλειο combo, συνδυάζοντας το κρεμώδες ρουζ με ένα skin balm (διάφανο ή με ιριδίζουσα λάμψη), το οποίο εφαρμόζουν γενναιοδωρία πάνω από το ρουζ, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα φρέσκο και cool αποτέλεσμα στα ζυγωματικά τους. Το ρουζ και το balm με λάμψη, δημιουργούν εκτός από ένα όμορφα ενυδατωμένο αποτέλεσμα και το πολυπόθητο glazed φινίρισμα.

Όσο για την τοποθέτηση του ρουζ, ανάλογα με το εφέ που θέλεις να έχει το μακιγιάζ σου, μπορείς να το απλώσεις είτε ακριβώς πάνω στα μάγουλά σου, είτε ελαφρώς πάνω από τα μήλα με φορά προς τους κροτάφους για πιο lifted, λαμπερό αποτέλεσμα.

Όσο για το τελικό look, η επιδερμίδα μοιάζει πιο φρέσκια, τονωμένη και με τέλειες γυαλάδες.