ΝΥΧΙΑ

Γαλλικό Μανικιούρ: 5 τέλεια σχέδια ιδανικά για το καλοκαίρι

Imaxtree Imaxtree

Το γαλλικό μανικιούρ είναι από τα αγαπημένα μας σχέδια για τα νύχια χειμώνα- καλοκαίρι. Βέβαια, το καλοκαίρι, η διάθεσή μας- γενικά- είναι σαφώς πιο ανεβασμένη και δεν αποκλείουμε εύκολα να πειραματιστούμε με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η ιδέα γι’ αυτό το θέμα. Γιατί από τη μία λατρεύουμε και αισθανόμαστε μία ασφάλεια με ένα απλό γαλλικό μανικιούρ στα νύχια μας, από την άλλη, θέλουμε να ξεφύγουμε από τα κλασικά.

Παρακάτω λοιπόν, ετοιμάσαμε μία λίστα με πέντε τέλεια σχέδια εναλλακτικά του κλασικού γαλλικού στα νύχια μας, που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι.

Blue French

Το μπλε είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Τι θα έλεγες αν αντί για το κλασικό λευκό tip στο γαλλικό μανικιούρ σου, δοκίμαζες ένα γαλλικό σε μπλε χρώμα;

Rainbow French Mani

Οι τάσεις των ombre και rainbow nails ήταν από αυτές που κυριάρχησαν στο μανικιούρ μας το χειμώνα. Τι θα έλεγες να τις υιοθετήσεις και στο γαλλικό μανικιούρ σου;

Dotty French Mani

Το dotty manicure είναι από τα αγαπημένα σχέδια για τα νύχια μας. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, να προσθέσεις ένα μικρό dot στο κλασικό γαλλικό σου; (Extra Tip: Δοκίμασε αν θέλεις να «παίξεις» στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό στην κουκίδα και στο tip του γαλλικού σου ή απλά να επιλέξεις δύο αντίθετα χρώματα).

Double French Mani

Αν μία απλή γραμμή στο γαλλικό σου δεν είναι αρκετή, δοκίμασε και μία δεύτερη, σε μία διαφορετική απόχρωση.

Red French Mani

Υπάρχουν γυναίκες που χρόνια τώρα βάφουν τα νύχια τους μόνο σε κόκκινες αποχρώσεις ή κάνουν μόνο γαλλικό. Αυτό το σχέδιο είναι για εκείνες. Γαλλικό με κόκκινο tip.