ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Είναι το floral eyeliner το πιο χαριτωμένο ανοιξιάτικο makeup trend; Ναι, είναι

Imaxtree Imaxtree

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, της πιο χαρούμενης και αισιόδοξης εποχής του χρόνου. Κι όπου Άνοιξη= λουλούδια. Λουλούδια παντού. Από τα ανθοδοχεία στο σπίτι μας, μέχρι και τo floral pattern στα  φορέματα, τις φούστες, τις τσάντες, ακόμη και τα αξεσουάρ. Γιατί όχι και στο μακιγιάζ μας;  (Ναι στο μακιγιάζ μας).

 

 

Κι αν αναρωτιέσαι τι και πώς, το Instagram έρχεται να σου «ξανασυστήσει» την τάση του floral eyeliner. Το trend δηλαδή που θέλει να «φοράς» λουλούδια στη γραμμή του eyeliner στα μάτια σου. Και λέω «ξανασυστήσει» γιατί η συγκεκριμένη τάση είχε πρωτοεμφανιστεί πριν κάμποσα χρόνια στον κόσμο του Instagram, ενώ τώρα κάνει δυναμικό comeback.

Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνουν τα κορίτσια -πολλές από αυτές είναι επαγγελματίες makeup artitsts- του Instagram, είναι αντί για την κλασική μαύρη γραμμή με το eyeliner να σχηματίζουν με ένα μικρό πινελάκι ή χρωματιστά υγρά eyeliners κουκκίδες, δημιουργώντας μικρά λουλούδια στα βλέφαρα των ματιών τους.

Βέβαια, άλλες, προτιμούν να σχηματίζουν πρώτα μία γραμμή με το μαύρο ή μπλε eyeliner στα μάτια τους (σαν να κάνουν το κλασικό cat eye look) και έχοντας αυτή ως οδηγό, να σχηματίζουν πάνω της τις κουκίδες- λουλούδια σε διάφορα χρώματα και σχήματα.

Στο τέλος, τα βλέφαρα καλύπτονται από μικροσκοπικά λουλούδια, που μοιάζουν σαν να ανθίζουν πάνω στα μάτια τους. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά  αγαπημένα μας από το Instgram, ενώ περισσότερα μπορείς να βρεις αναζητώντας τα hashtags #floraleyeliner ή #flowereyeliner.

Πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο trend; Θα το υιοθετούσες στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου. Αυτό που σε κάθε περίπτωση οφείλεις να ομολογήσεις είναι ότι είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα, ανοιξιάτικα beauty trends.