ΑΡΩΜΑ

For her MUSC NOIR: Το νέο άρωμα του Narciso Rodriguez είναι μία ωδή στο μυστήριο και την ομορφιά

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το πρώτο άρωμα της σειράς For her, που συνεχίζει να αντλεί έμπνευση από τη γυναικεία ύπαρξη, ο Narciso Rodriguez δημιούργησε ένα νέο κεφάλαιο στην σειρά for her, το for her MUSC NOIR, μια ωδή στον ατελείωτο, μυστηριώδη γυναικείο αισθησιασμό. Ένα νέο άρωμα που απεικονίζει την συναρπαστική σύγχρονη θηλυκότητα.

Εμπνευσμένο από το for her, το MUSC NOIR επανερμηνεύει και εξερευνά το βαθύ μυστήριο του εμβληματικού αρώματος.  Ο Narciso Rodriguez επέλεξε ένα σπάνιο έλαιο musc oil να βρίσκεται στην καρδιά του for her. Το Musc είναι εθιστικό και εκπληκτικά θηλυκό. Αιχμαλωτίζει και αναδεικνύει την γυναίκεια θηλυκότητα όπως κανένα άλλο άρωμα.

Η σύνθεση του for her MUSC NOIR περιλαμβάνει ένα πιο σκούρο musc με πλούσιο οσφρητικό βάθος, εξίσου
μυστηριώδες και αισθησιακό. Η συμφωνία δέρματος suede μεταμορφώνει την καρδιά του musc και εντείνει τον αισθησιασμό του αρώματος από δέρμα σε δέρμα. Μαζί με την συμφωνία suede, η καρδιά του musc εμπλουτίζεται περαιτέρω με ηλιοτρόπιο και ενισχύεται με λευκό κέδρο και τριαντάφυλλο, ενώ το δαμάσκηνο προσθέτει φως και αρμονία. Όταν το for her MUSC NOIR συνδυάζεται με το for her PURE MUSC, δημιουργεί ένα πιο εθιστικό αποτέλεσμα, μια εμπειρία καθαρής πολυτέλειας.

Για πρώτη φορά, το εμβληματικό μπουκάλι εμφανίζεται στη διάφανη μορφή του. Το for her MUSC NOIR παρουσιάζεται σε ένα απόλυτα διαφανές μπουκάλι, αποκαλύπτοντας το μυστήριο που εσωκλείει. Το μαύρο καπάκι του μπουκαλιού μας παραπέμπει στις πιο σκοτεινές πτυχές του αρώματος. Το μπουκάλι MUSC NOIR είναι ένα αντικείμενο καθαρής τέχνης, με μια τολμηρή φωτεινότητα για να γιορτάζει το άρωμα που περιέχει.

Όσο για την καμπάνια του νέου αρώματος, μέσα από το φακό των Inez και Vinoodh, απεικονίζει τέλεια την προκλητική φύση του αρώματος σε συνδυασμό με το ζεστό αισθησιασμό, ενώ πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Lola Nicon.