ΑΡΩΜΑ

Το νέο άρωμα Ginza της Shiseido είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα

Shiseido

Τα αρώματα είναι μνήμες, μέρη, πρόσωπα, συναισθήματα, στιγμές. Και εκεί που η Ανατολή συναντά τη Δύση, τη ζωντανή ψυχή του Τόκιο, εκεί βρίσκονται οι ρίζες της Shiseido, η οποία μέσα από το νέο της άρωμα, Ginza προσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους σε όλες τις διαφορετικές πτυχές και αντιθέσεις της.

Το Ginza γεννήθηκε από τη συνάντηση των αντιθέτων, μια τέχνη την οποία η Shiseido κατέχει στην εντέλεια. Ένας μοναδικός τρόπος να αξιοποιεί την παράδοση και να την οδηγεί προς τη σπουδαιότερη μορφή νεωτερισμού, να τη διαμορφώνει ξανά και ξανά μέχρι να αγγίξει την πιο αληθινή, την πιο συναρπαστική έκφρασή της. Ενώ, λοιπόν, στη Δύση το άρωμα θεωρείται στοιχείο αποπλάνησης, στην Ιαπωνία αποκτά μια πιο προσωπική, πιο πνευματική διάσταση.

Ginza: Το νέο άρωμα της Shiseido

Με οδηγό την ιδέα ότι τα πάντα υπάρχουν ήδη μέσα μας, η Shiseido προσφέρει το Ginza ως ένα άρωμα που ενισχύει τις πιο ζωντανές και δυναμικές πτυχές της θηλυκότητας. Μια ιερή σύνθεση αντιθέσεων: χαμηλόφωνο κι όμως έντονο, ντελικάτο αλλά δυνατό, σοφό αλλά και παθιασμένο, που σε οδηγούν στην υπέρτατη αρμονία. Μια μοναδική δημιουργία των Karine Debreuil & Maϊa Lernout, της Ιαπωνικής εταιρείας αρωμάτων Tagasako, που ανατρέπει την οσφρητική παράδοση της Ιαπωνίας, βάζοντας τις ρίζες του στον μοντερνισμό. Η τέλεια αλχημεία επιτυγχάνεται όταν η φυσική κομψότητα των λουλουδιών συναντά τη δύναμη των ιερών ξύλων: Μια ξεχωριστή δυαδικότητα που αποτελεί την υπογραφή της μοναδικής του αύρας.

1058037_01.jpg
NOTOS.GR

Shiseido Ginza Eau De Parfum

Η φυσική κομψότητα των λουλουδιών συναντά τη δύναμη των ιερών ξύλων και μαζί δημιουργούν την τέλεια ισορροπία. Στην καρδιά του μπουκέτου, το γιασεμί αποκαλύπτει τις πιο πολυτελείς πτυχές του. Τα πέταλα της μανόλιας και της Ιαπωνικής ορχιδέας συμβάλλουν στον φλοράλ αισθησιασμό, ενώ αποκτούν μια πιο δυναμική διάσταση από το ξύλο Hinoki. Δυνατό και απαλό συγχρόνως, το άρωμα του το ιερού Ιαπωνικού κυπαρισσιού, φέρνει στην επιφάνεια την ένταση του πατσουλί και το βάθος του σανδαλόξυλου. Πάνω στο δέρμα, το άρωμα αποκαλύπτεται. Όσο θηλυκό είναι, άλλο τόσο είναι δυναμικό και δίχως άλλο, μοναδικό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το άρωμα ανοίγει με μια λαμπερή έκρηξη φωτεινού ροδιού και πικάντικου ροζ πιπεριού, στην καρδιά του μπουκέτου βρίσκεται το γιασεμί, ενώ o floral αισθησιασμός του αποκτά μια πιο δυναμική διάσταση, σαν να έχει ακονιστεί από το ξύλο Hinoki.

Όσο αφορά το μπουκάλι του, η Constance Guisset σχεδιάζει με το Ginza, το πρώτο της μπουκάλι αρώματος, που αφήνει το φωτεινό ροζ άρωμα να λάμπει από μέσα. Τέλος, το μαύρο ξίφος διαπερνά το μπουκάλι, βουτώντας στο ελιξίριο για να ενσταλάξει τη δύναμή του. Ποιητική αναφορά στο όπλο των Σαμουράι, το ξίφος αυτό, βυθισμένο κατευθείαν μέσα στο άρωμα, είναι μια συμβολική υπόμνηση προς κάθε γυναίκα, της εσωτερικής δύναμης που κατέχει. Last but not least, η καμπάνια του αρώματος απεικονίζει ένα σύγχρονο παραμύθι. Η Elizabeth Davison, ένα χαρισματικό μοντέλο από τον Καναδά είναι το πρόσωπο του Ginza.

Eίσαι έτοιμη για ένα ονειρικό ταξίδι στη Ginza και στις ρίζες της Shiseido;