ΜΑΛΛΙΑ

Έχεις σγουρά μαλλιά; 3 πανεύκολα χτενίσματα που θα κάνεις σε 1 λεπτό

Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image

Με τα σγουρά μαλλιά συμβαίνει το εξής: Όσες γεννηθήκαμε με ολόισια μαλλιά τα λατρεύουμε και θα θέλαμε να τα έχουμε. Παρ’ όλα αυτά, η ζωή μιας σγουρομάλλας δεν είναι τόσο ονειρική όσο οι τέλειες καλοσχηματισμένες μπούκλες που βλέπουμε στις διαφημίσεις ή στις ταινίες. Η υγρασία και το φριζάρισμα είναι οι 2 πιο μεγάλοι εχθροί.

Δεν είναι όμως, μόνο η αγάπη και σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα που πρέπει να δείχνεις στα σγουρά μαλλιά σου καθημερινά, προκειμένου να παραμένουν υγιή και λαμπερά, ένα χτένισμα μπορεί να τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο όμορφα, αλλά το βασικότερο, να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου ακόμη κι αν έχει ακόμη ανάδρομο.

Όχι, δεν χρειάζεται κάποιο πτυχίο κομμωτικής ή να κάτσεις με τις ώωωρες μπροστά στον καθρέφτη να «παλεύεις» με τις μπούκλες σου και το πιστολάκι ανά χείρας. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Θέληση χρειάζεται και το σωστό video tutorial στα χέρια σου προκειμένου να πάρεις όλο το απαραίτητο #hairinspo. Το πρώτο part (θέληση) δικό σου, το δεύτερο (tutorial) άφησέ το πάνω μας και πιο συγκεκριμένα στη hairstylist, Irinel de León.

3 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Φυσική σγουρομάλλα η ίδια, ετοίμασε ένα video όπου δείχνει βήμα- βήμα 3 πανεύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά χρησιμοποιώντας διάφορα μαντήλια και ένα oversized scrunchies. Ό,τι πρέπει για καλοκαίρι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις play και να δοκιμάσεις όποιο χτένισμα σου αρέσει περισσότερο. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

Κι αν θέλεις να τσεκάρεις μερικά προϊόντα που υπόσχονται πιο ζωντανές και υγιείς μπούκλες, πριν λίγο καιρό σου είχαμε δείξει μερικά από τα πιο αγαπημένα μας.