ΜΑΛΛΙΑ

Έχεις μακριά μαλλιά; Αυτός είναι ο πιο εύκολος κότσος που μπορείς να κάνεις

Imaxtree Imaxtree

Υπάρχει ένας beauty μύθος που θέλει όσα κορίτσια έχουμε μακριά μαλλιά να μπορούμε να κάνουμε και τέλεια χτενίσματα. Όχι.

Κι αυτό γιατί, μπορεί να πληρούμε όλες σχεδόν τις προϋποθέσεις aka να έχουμε μακρύ μήκος και τα μαλλιά μας να είναι υγιή, αλλά. ΑΛΛΑ, να μην πιάνουν τα χέρια μας ή απλά να βαριόμαστε να κάνουμε κάτι παραπάνω από τη βασική κίνηση του να τα χτενίζουμε. Το αποτέλεσμα, ίδιο σε κάθε περίπτωση: Τα λυτά μαλλιά στους ώμους είναι το σήμα κατατεθέν μας.

Παρόλα αυτά, τα social media υπάρχουν στη ζωή μας για να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα και- γιατί όχι- να την κάνουν ευκολότερη. Κι αν ακολουθείς αρκετές beauty bloggers, vloggers και γενικότερα influencers, όλο και κάποια στιγμή, θα έχεις πέσει πάνω σε κάποιο video με χρήσιμα tips και tricks. Ένα τέτοιο video με ένα πανεύκολο χτένισμα, ανακάλυψα και το μοιράζομαι μαζί σου.

Στο παρακάτω video λοιπόν, θα δεις- αν έχεις μακριά μαλλιά- πώς μπορείς να πετύχεις τον πιο εύκολο, messy αλλά πραγματικά υπέροχο κότσο μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Με λίγες κινήσεις, ένα κλασικό μαύρο λαστιχάκι και στο τέλος λίγη λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Χωρίς γνώσεις ή exta προσπάθεια μπροστά στον καθρέφτη. Αυτά. Τώρα, πάτα play και με ευχαριστείς αργότερα!