ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έλιωσε το αγαπημένο σου κραγιόν από τη ζέστη; Υπάρχει λύση

Imaxtree Imaxtree

Απλά άφησες το νεσεσέρ σου στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο σημείο με πολύ ήλιο. Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Οι πιθανότητες να βρεις τα μισά σου καλλυντικά και δη τα κραγιόν που έχεις μέσα, λιωμένα είναι κάτι παραπάνω από μισές. Λιωμένο κραγιόν: Τι κάνεις;

Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι ένα- πώς «θα σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται», δηλαδή πώς θα επαναφέρεις το λιωμένο κραγιόν στη ζωή. Γι’ αυτά τα πράγματα βέβαια, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Εμείς είμαστε εδώ και έχουμε το tip.

 

via GIPHY

Το tip για να επαναφέρεις το λιωμένο κραγιόν σου στη ζωή

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα μικρό ξυλάκι και ένα καθαρό μικρό διάφανο βαζάκι (από κάποιο παλιό lip balm), όπου θα τοποθετήσεις το λιωμένο κραγιόν σου. Ωστόσο, αν το κραγιόν σου ωστόσο έχει σταθεροποιηθεί ελαφρώς, φρόντισε να το ζεστάνεις πρώτα μέσα σε ένα μικρό κουταλάκι και αφού λιώσει να το ρίξεις μέσα στο βαζάκι. Στη συνέχεια, τοποθέτησέ το στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμο και μπορείς να το απλώσεις στα χείλη σου είτε με ένα πινελάκι, είτε με το δάχτυλό σου!

Κι αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα νέο κραγιόν

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως με την άρση του μέτρου να φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, εφόσον βέβαια, δεν υπάρχουν συγχρωτισμοί και συνωστισμοί, τα κραγιόν επιστρέφουν επίσημα στα νεσεσέρ μας, υπενθυμίζοντας την αξεπέραστη γοητεία των βαμμένων χειλιών, αλλά και την καταλυτική επίδρασή τους στην ψυχολογία μας (#moodmakers). Μπορείς, λοιπόν, πέρα από το να διορθώσεις το λιωμένο κραγιόν, να πάρεις ένα καινούριο!

Κάπως έτσι, πριν λίγες μέρες σου προτείναμε τις πιο σταθερές συνθέσεις- επιλογές κραγιόν που θα βρεις στην αγορά, προ(σ)καλώντας σε παράλληλα, να αναδείξεις την πιο glam πλευρά του εαυτού σου. Τι λες;