ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έλιωσε το αγαπημένο σου κραγιόν από τη ζέστη; Υπάρχει λύση

Imaxtree Imaxtree

Απλά άφησες το νεσεσέρ σου στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο σημείο με πολύ ήλιο. Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Οι πιθανότητες να βρεις τα μισά σου καλλυντικά και δη τα κραγιόν που έχεις μέσα, λιωμένα είναι κάτι παραπάνω από μισές. Λιωμένο κραγιόν: Τι κάνεις;

Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι ένα- πώς «θα σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται», δηλαδή πώς θα επαναφέρεις το λιωμένο κραγιόν στη ζωή. Γι’ αυτά τα πράγματα βέβαια, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Εμείς είμαστε εδώ και έχουμε το tip.

via GIPHY

Το tip για να επαναφέρεις το λιωμένο κραγιόν σου στη ζωή

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα μικρό ξυλάκι και ένα καθαρό μικρό διάφανο βαζάκι από κάποιο παλιό lip balm ή ακόμη και θήκη από τους φακούς επαφής σου. Τα πράγματα απλά. Αφαιρείς με προσεκτικές κινήσεις το κραγιόν που έχει λιώσει και το τοποθετείς στο βαζάκι.

Ωστόσο, αν το κραγιόν σου έχει σταθεροποιηθεί ελαφρώς, φρόντισε να το ζεστάνεις πρώτα μέσα σε ένα μικρό κουταλάκι και αφού λιώσει να το ρίξεις μέσα στο βαζάκι.

Μην ξεχάσεις στη συνέχεια, να το τοποθετήσεις στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμο και μπορείς να το απλώσεις στα χείλη σου είτε με ένα πινελάκι, είτε με το δάχτυλό σου!

Γενικά, προσπάθησε να αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου σε σκιερό και δροσερό μέρος.