ΜΑΛΛΙΑ

Δεν πρόλαβες να λουστείς; 5 χτενίσματα για να καμουφλάρεις τη λιπαρότητα

Imaxtree Imaxtree

Το να κάνεις μπάνιο και να λούζεσαι είναι θέμα υγιεινής. Το να λούζεσαι όμως, κάθε μέρα, δεν είναι αυτό που συνιστούν οι κομμωτές, ιδιαίτερα δε, αν έχεις ούτως ή άλλως λιπαρά μαλλιά.

«Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να λούζεσαι κάθε μέρα. Ανά δύο μέρες max είναι ένα ιδανικό timing για να εκπαιδεύσεις τα μαλλιά σου να είναι λιγότερο λιπαρά» μας είχε πει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου The Heads και διευθυντής εκπαιδευτικού κέντρου της Paul Mitchell Greece, όταν του ζητήσαμε να μας δώσει χρήσιμα tips για να καταπολεμήσουμε τη λιπαρότητα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν φορές, που πραγματικά, όσο και να μην μπορείς να το παραβλέψεις, αισθάνεσαι τα μαλλιά σου λιπαρά και «βαριά» από την επόμενη μέρα κιόλας μετά το λούσιμο ή φορές που απλά δεν προλαβαίνεις να λουστείς.Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκιμάσεις μερικά πανεύκολα χτενίσματα που θα καμουφλάρουν το πρόβλημα της λιπαρότητας στα μαλλιά σου;

Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου, μέσα σε λίγα λεπτά και εκτός από το γεγονός πως θα καμουφλάρουν τις λιπαρές ρίζες των μαλλιών σου, θα ανανεώσουν εύκολα και απλά το στιλ σου; Εμείς, σου δίνουμε το inspo, εσύ βάζεις το χρόνο και τη διάθεση.

 

Φυσικά, ένα dry shampoo- aka ξηρό σαμπουάν- είναι αυτό που μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα, μιας και θα απορροφήσει τη λιπαρότητα, δίνοντας όγκο και φρεσκάδα στα μαλλιά σου. Τι λες;

Sleek Braids

Τσιμπιδάκια στη μία πλευρά

Χαμηλός sleek κότσος

Κορδέλα στα μαλλιά

Messy ψηλός κότσος