ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Dark french mani: Η τάση που θα λατρέψεις αν σου αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις

instagram.com/melanycecilia/

Αν λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις, δεν τις αποχωρίζεσαι ούτε το καλοκαίρι και είσαι λάτρης του total black, τότε αυτή η τάση στο μανικιούρ είναι για σένα. Το dark french mani είναι επιβλητικό, bold και μια τέλεια ιδέα για τον χειμώνα.

Βουργουνδί, μωβ, σκούρο πράσινο και φυσικό μαύρο είναι οι βασικές αποχρώσεις που κυριαρχούν σε ένα dark french manicure. Μην ανησυχείς καθόλου για την έμπνευση γιατί τα σχέδια που θα βρεις είναι πολλά. Μίνιμαλ γαλλικό μανικιούρ με clean nails, με σχέδια φλόγες, με pixels, ombré και αυστηρές γραμμές.

Αν, πάλι, θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στο dark french mani μπορείς να το κάνεις δίχως δεύτερη σκέψη. Μια τέλεια ιδέα μάς είχε δώσει η Naomi Campbell . Για το show του Alexander McQueen η nail artist, Michelle Class, δημιούργησε στα νύχια του μοντέλου ένα διπλό γαλλικό με μαύρο χρώμα και glitter.

Θα λέγαμε πως το dark french mani είναι μια τέλεια εναλλακτική των black nails. Αν τα μαύρα νύχια μοιάζουν βαρετά ή κάπως ξεπερασμένα τότε αξίζει να δοκιμάσεις το παρακάτω trend. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες από το Instagram για το επόμενο ραντεβού σου.

Dark french mani: Η τάση που θα λατρέψεις αν σου αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις