ΝΥΧΙΑ

Black ombré nails: Η dramatic εναλλακτική, αν αγαπάς τα μαύρα νύχια

instagram.com/p/CkEo4hDOkky/

Το 2023 θα είναι η χρονιά των έντονων αποχρώσεων. Απόδειξη, το Viva Magenta, η απόχρωση, δηλαδή, της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone, που εκπέμπει αισιοδοξία και ζωηράδα. Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει και το team #totalblack που δεν αποχωρίζεται το μαύρο χρώμα όσες χρωματικές τάσεις κι αν βρεθούν στο επίκεντρο.

Όσο classic και διαχρονικό είναι, λοιπόν, ένα μαύρο φόρεμα, άλλο τόσο είναι ένα μανικιούρ που έχει δημιουργηθεί με μαύρο βερνίκι νυχιών. Τα μαύρα νύχια ήταν, είναι και θα είναι μια all time classic επιλογή. Ένα μανικιούρ που ναι μεν έχει συνδεθεί με την goth και punk κοινότητα αλλά ταυτόχρονα αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα. Αν ψάχνεις τρόπους να το ανανεώσεις υπάρχουν τα black ombré nails.

Τα black ombré nails έχουν σαν βάση το μαύρο και με την τεχνική του ombré αποκτούν άλλο ενδιαφέρον. Αυτό το ντεγκραντέ εφέ είναι τόσο εντυπωσιακό, αποπνέει drama και είναι ό,τι πρέπει για τον χειμώνα. Είναι ένας τέλειος τρόπος να ενσωματώσεις το μαύρο στο μανικιούρ σου και γενικότερα όλες τις σκούρες αποχρώσεις (βαθύ μπλε, πράσινο, μπορντώ ή βυσσινί). Επιλέγεις σαν βάση το μαύρο βερνίκι νυχιών και το εμπλουτίζεις με στρας, glitter ακόμη και sticker nails. Ακολουθούν, παρακάτω, 6 ιδέες για το επόμενο ραντεβού σου για νύχια.

Black ombré μανικιούρ με glitter

Μαύρο, γκρι και λίγο glitter ή αλλιώς το τρίπτυχο επιτυχίας ενός μανικιούρ.

Με snake swirls

Αν είσαι φαν των 00s τότε το παρακάτω μανικιούρ είναι για σένα. Με snake swirls και 3D εφέ που δεν περνάει απαρατήρητο.

Black ombré μανικιούρ με ροζ nude

Το μαύρο «δένει» χρωματικά με το ροζ nude και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω.

Welcome to the darkside

Δύο σκούρες αποχρώσεις μαζί δημιουργούν το τέλειο combo.

Sheer black σαν διάφανο μαύρο τούλι

Black ombré μανικιούρ με αστέρια για τις γιορτές

Ένα μανικιούρ που εμπνέεται από την έναστρη νύχτα.