ΜΑΛΛΙΑ

Curtain Bangs: 6 κορίτσια στο Instagram που θα σου δώσουν το απόλυτο #hairinspo

Instagram/alisontoby/

Από τη μία, το καρέ φαντάζει στο μυαλό σου ως μία μεγάλη απόφαση/αλλαγή στα μαλλιά σου που δεν είσαι έτοιμη να πάρεις/κάνεις αυτή τη στιγμή. Από την άλλη πλευρά όμως, θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου. Οι curtain bangs είναι ένα κούρεμα που πρέπει να έχεις κατά νου.

Οι μακριές, βαθιές αφέλειες, που θυμίζουν τις εμβληματικές αφέλειες της Brigitte Bardot και χωρίζονται στο κέντρο, πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο, είναι η «τέλεια» αλλαγή αν θέλεις να ανανεώσεις το κούρεμά σου, χωρίς να χάσεις αρκετό μήκος από τα μαλλιά σου. Ακόμη ένας λόγος λόγος για να πεις το «ναι» στις curtain bangs; Το γεγονός πως μπορούν να ταιριάξουν σ’ όλα τα σχήματα προσώπου και τύπους μαλλιών (ακόμη και τα πολύ σγουρά μαλλιά), προσδίδοντας ένα διαφορετικό στιλ κάθε φορά.

Οι curtain bangs όμως, δεν είναι μόνο δικό μας, αγαπημένο hair look. Δεν είναι λίγες οι celebrities που είδαμε να κάνουν μία αντίστοιχη αλλαγή στα μαλλιά τους (βλέπε Jennifer Lopez), ενώ σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Instagram «πέφτουμε» πάνω σε posts αγαπημένων μας It Girls που τις έχουν υιοθετήσει, δίνοντάς μας το απόλυτο #hairinspo.

Κι αν όλη η παραπάνω θεωρία δεν σε έχει πείσει ακόμη να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, μοιραζόμαστε μαζί σου 6 αγαπημένα μας Insta- girls που έχουν curtain bangs, προκειμένου να πάρεις την έμπνευση που ζητάς. Τι λες;

6 αγαπημένα μας Insta- girls με curtain bangs

Sabina Socol

Juny

H Matilda Djerf με curtain bangs

Josefine Vogt

Και η Alison Toby με curtain bangs

Jayme Jo Massoud

Αν τώρα έχεις ήδη κόψει μακριές αφέλειες στα μαλλιά σου και οι απορίες σου αφορούν το καθημερινό χτένισμά τους (πχ ποια βούρτσα χρησιμοποιείς; πώς πρέπει να κρατάς το πιστολάκι; κλπ) πριν λίγο καιρό με τη hairstylist, Ιωάννα Μεθενίτη σου δείξαμε όχι έναν αλλά τρεις διαφορετικούς τρόπους να χτενίζεις σωστά τις curtain bangs σου. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς μία στρογγυλή βούρτσα κι ένα πιστολάκι. Για τα υπόλοιπα, απλά πάτα play στο παρακάτω video και ακολούθησε τα steps.