ΑΡΩΜΑ

Chanel Factory 5: Η πιο αναπάντεχη συλλογή του Γαλλικού Οίκου εμπνευσμένη από το iconic άρωμα Chanel N°5

Ο οίκος Chanel έχει μια μακρά παράδοση να μετατρέπει τις απροσδόκητες ιδέες σε cult designs, που όμως, κάθε φορά, συνεχίζει να μας εκπλήσσει σαν να ήταν η πρώτη φορά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε, τις hula-hoop τσάντες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2013; Αυτή τη φορά, για να γιορτάσει τα 100α γενέθλια του πιο εμβληματικού αρώματος στον κόσμο, N°5, η Chanel δημιούργησε τη συλλογή Chanel Factory 5, μια επαναστατική εμπειρία η οποία κατέστησε εφικτή την παραγωγή μιας εξ’ ολοκλήρου νέας συλλογής, με το N°5 ως μοναδικό συστατικό.

 

Εμπνευσμένη από καθημερινά αντικείμενα, η συλλογή περιλαμβάνει 17 limited edition προϊόντα που «ντύνονται» στην iconic συσκευασία του αρώματος, υπενθυμίζοντας πώς το N°5 είναι αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει το συνηθισμένο, δίνοντας μία αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά μας.

Η νέα συλλογή Chanel Factory 5

Το αρωματικό αφρόλουτρο πλέον βρίσκεται σε ένα δοχείο βαφής, το λάδι σώματος είναι κλεισμένο σ’ ένα δοχείο λαδιού, το ίδιο η body cream, τα σαπούνια κλπ, αποδεικνύοντας πως ανεξάρτητα από τις αναπάντεχες συσκευασίες, το iconic άρωμα από μόνο του είναι αυτό που μας κάνει τη διαφορά.

«Παίρνοντας δημοφιλή καταναλωτικά αντικείμενα από το περιβάλλον τους και ντύνοντάς τα με την αισθητική του Νο 5, επιστρέφουμε στην πρώτη δημιουργική κίνηση της Chanel, αυτή, της μετατροπής ενός λειτουργικού αντικειμένου σε ένα επιθυμητό πολυτελές αντικείμενο. Αυτό κάνει στην ουσία το Chanel Factory 5: Προσφέρει την εμπειρία της πολυτέλειας στην καθημερινή ζωή» λέει χαρακτηριστικά ο Thomas du Pré de Saint Maur, head of global creative resources, fragrance and beauty του Γαλλικού Οίκου.

Η ιδέα άλλωστε, πίσω από το Chanel Factory 5 είναι ο συνδυασμός δύο κόσμων, εκείνου του εργοστασίου καταναλωτικών αγαθών και των «κανόνων» ενός πολυτελούς οίκου (Chanel) με το iconic άρωμά του, N°5.

Η διάθεση της συλλογής έχει ξεκινήσει από τις 29 Ιουνίου στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και αν με ρωτάς, μερικά προϊόντα έχουν μπει ήδη στη wishlist μου!