ΝΥΧΙΑ

Bridal mani: 8 chic ιδέες για εσένα που παντρεύεσαι φέτος το καλοκαίρι

instagram.com/cassmariebeauty/

Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι ή το προσεχές φθινόπωρο θα σου ευχηθούμε «η ώρα η καλή».

Μαζί με το νυφικό, τα παπούτσια και τα μαλλιά αρκετή σημασία παίζει φυσικά και το μανικιούρ. Σε αυτό το θέμα που διαβάζεις δεν θα μιλήσουμε για τάσεις αλλά κυρίως για κάποιες επιλογές που παραμένουν all time classic και θα υπόσχονται πάντα ένα chic αποτέλεσμα.

Το bridal mani δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι το κλασικό γαλλικό που βλέπαμε στα 00s. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και παραλλαγές όπως ένα ανάποδο french manicure ή ένα μανικιούρ που συνδυάζει δύο αφηρημένα σχέδια για ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα. Επίσης, είναι καλό η χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις να εναρμονίζεται με το χρώμα του νυφικού. Παρόλα αυτά αν θέλεις να βάψεις τα νύχια σου σε έντονο, ζωηρό χρώμα εμείς είμαστε μαζί σου. Αν πάλι θέλεις να κινηθείς σε πιο safe επιλογές αυτές είναι το ροζ nude, το ασημί ή χρυσό glitter και τα ρομαντικά florals. Ακολουθούν παρακάτω 8 ιδέες για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Bridal mani: 8 ιδέες για μανικιούρ για εσένα που παντρεύεσαι φέτος το καλοκαίρι

Με μίνιμαλ σχέδιο

Με ρομαντικό λουλουδάτο σχέδιο

Με half moon manicure και ασημί glitter

Με χρυσό και ροζ

Bridal mani με πέρλες

Bridal mani με ένα ιδιαίτερο γαλλικό

Κλασικό μονόχρωμο σε off white απόχρωση