ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θέλεις να απλώσεις το concealer χωρίς foundation; Αυτό είναι το tip που πρέπει να ξέρεις

Imaxtree Imaxtree

Υπάρχουν οι φορές που βιάζεσαι να φτάσεις στην ώρα σου στο ραντεβού σου, οπότε δεν προλαβαίνεις να βαφτείς, αλλά κι αυτές που απλά βαριέσαι να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να κάνεις το μακιγιάζ σου.

 

 

Είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Ψάχνεις εύκολα tips που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, καμουφλάροντας τυχόν ατέλειες. Ο makeup artist της Meghan Markle, Daniel Martin, (σου θυμίζω πως επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της) είναι  ο άνθρωπός σου.

Σε βίντεο- σύνδεση που είχε με το People Now, ο Martin έδειξε μερικά tricks για εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ, σε καιρό Zoom calls, μεταξύ των οποίων και το παρακάτω tip με το concealer.

«Υπάρχουν φορές που δεν προλαβαίνεις να κάνεις ολόκληρη την προετοιμασία στην επιδερμίδα σου. Μπορείς να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα και να πετύχεις έναν πιο ομοιόμορφο τόνο, κάνοντας ένα mix από το αγαπημένο σου primer και το concealer» είπε στην αρχή και συνέχισε: «Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγη ποσότητα από το υγρό primer με μία αντίστοιχη ποσότητα concealer. Ανάμειξέ τα πολύ καλά μέχρι να πάρουν τη μορφή μιας ομοιογενούς κρέμας. (Ο Martin χρησιμοποίησε το πίσω μέρος ενός πινέλου). Η πιο «παχύρευστη» υφή του primer βοηθά στην καλύτερη και πιο ομοιόμορφη εφαρμογή του concealer στην επιδερμίδα του προσώπου. Είναι πιο ελαφρύ από το foundation».

Εκτός από πιο ανάλαφρη κάλυψη, το tip με το concealer και το primer βοηθά στο να μην «σπάει» ή τρέχει μέσα στη μέρα το concealer κάτω από τα μάτια.