ΠΡΟΣΩΠΟ

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στα φρύδια μας σύμφωνα με την αγαπημένη brow expert των celebrities

Imaxtree Imaxtree

Είναι η γυναίκα που περιποιείται τα φρύδια των διάσημων κυριών του διεθνούς jet set (όχι μόνο του Hollywood) και ένας από τους λόγους που- εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και εγώ- απέκτησαν «εμμονή» με την εικόνα των φρυδιών τους.

 

 

Η  Anastasia Soare είναι αυτή που κρύβεται πίσω από το #1 brow brand παγκοσμίως, Anastasia Beverly Hills, που ξεκίνησε το 2000 με μια σειρά από προϊόντα φρυδιών και ο μόνος άνθρωπος που η Victoria Beckham επιτρέπει να αγγίξει τα φρύδια της.

Κι όπως καταλαβαίνεις, κάθε φορά που δίνει κάποια συνέντευξη, εμείς είμαστε εκεί για να κρατήσουμε τις δικές μας σημειώσεις από όσα θα πει. Αυτή τη φορά, η brow expert μίλησε στο whowhatwear αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το χειρότερο λάθος, στο οποίο οι περισσότερες υποκύπτουμε όσο αφορά τα φρύδια μας.

Το χειρότερο λάθος που κάνουμε στα φρύδια μας

«Το #1 λάθος είναι πως βγάζουμε αρκετά τα φρύδια μας στο σημείο που ξεκινά η γέφυρα της μύτης, δηλαδή, στο μπροστινό μέρος των φρυδιών μας. Όταν βγάζεις πολλές τριχούλες από αυτό το σημείο, η μύτη σου μπορεί να δείχνει ενδεχομένως πιο μεγάλη (πιο πλατιά) και τα μάτια σου να φαίνονται πολύ μακριά.

Στην ουσία, με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να χαλάς την ισορροπία και την αναλογία. Τα φρύδια πρέπει πάντα να διαμορφώνονται σύμφωνα με τη δομή των οστών του προσώπου κάθε γυναίκας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλες να έχουμε κατά νου» είπε χαρακτηριστικά η Anastasia.

Όσον αφορά στο αν θα πρέπει να αφαιρούμε τις τριχούλες πάνω από τα φρύδια μας, η ίδια απαντά: «Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι δεν πρέπει να πειράζουν τις τρίχες των φρυδιών τους από το πάνω μέρος- εκτός αν έχουν πάρα πολύ πυκνά φρύδια. Νομίζω ότι την πρώτη φορά (που κάποιος αποφασίσει να βγάλει τα φρύδια του), είναι καλύτερο να πάει σε έναν επαγγελματία».