ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς; Αυτά τα μακιγιάζ είναι για σένα

Launchmetrics Spotlight/DSquared2 SS23 - Ready to Wear

Κριός, Λέων, Τοξότης ή αλλιώς (η) τριάδα φωτιά. «Τα 3 ζώδια της φωτιάς είναι οι λαμπρές και πύρινες προσωπικότητες του ζωδιακού, πάντα εκκωφαντικές σαν έκρηξη και πάντα ελκυστικές σαν το φως, που γίνονται πολύ εύκολα το κέντρο της προσοχής, καθώς είναι φυσικοί ηγέτες και πρωτοστατούν σε όλα. Έχουν την ικανότητα να φωτίζουν τις ζωές των άλλων, είτε πνευματικά είτε με απτό τρόπο, δίνοντας το παράδειγμα της συμπεριφοράς τους. Μαζί τους μπορεί να μάθετε πολλά και ιδιαίτερα χρήσιμα μαθήματα ζωής», γράφει χαρακτηριστικά το asibiliou.gr για τη συγκεκριμένη κατηγορία ζωδίων.

 

Κι έχεις συναναστραφεί μαζί τους ίσως γνωρίζεις από πρώτο χέρι την εκρηκτική προσωπικότητά τους και αυτή τη λάμψη που εκπέμπουν. Τα ζώδια της φωτιάς θέλουν να ξεχωρίζουν, γι’ αυτό και τα παρακάτω μακιγιάζ είναι ιδανικά για εκείνα. Στο πολύ ενδιαφέρον προφίλ της TikToker @breemontalbanoo θα βρεις μεταξύ άλλων και makeup tutorials που θα σε εμπνεύσουν. Ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω εκείνα που αφορούν τα ζώδια.

Η Bree αποπειράται να αποτυπώσει τα bold χαρακτηριστικά των ζωδίων της φωτιάς και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Winged eyelooks και ombre eyelooks με έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχήματα.

Αν είσαι Κριός δοκίμασε το παρακάτω reversed winged eyelook με 2 φανταστικές λεπτομέρειες

Η Bree σχηματίζει ένα ανάποδο winged eyelook με σκούρο κόκκινο χρώμα και έπειτα το συνδυάζει με μαύρο χρώμα. Σχηματίζει μία λευκή γραμμή κατά μήκος και στη συνέχεια τοποθετεί μία σε πορτοκαλί ακολουθώντας κυκλική φορά. Με τον ίδιο τρόπο σχηματίζει μία ακόμη με ιριδίζον glitter και τελειοποιεί το μακιγιάζ με glossy καφέ χείλη.

Αν είσαι Λέων δεν θα μείνεις στο cat eye, αλλά θα κάνεις κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό

Πάρε 2 χρωματιστές σκιές, κατά προτίμηση πορτοκαλί και ροζ, για να σχηματίσεις ένα ombre eyelook όπως στο παρακάτω μακιγιάζ. Ολοκληρώνεις με bronzer στα ζυγωματικά και στη μύτη και είσαι έτοιμη.

@breemontalbanoo i wanted to do sum diff than the typical cat eye look for leos<3 #makeupinspo #leo #zodiac #zodaicsigns #grwm #foryoupage ♬ Peace Blossom Boogy – Babe Rainbow

Αν είσαι Τοξότης δοκίμασε ένα negative space eyelook με λιλά χρώμα

Τα bold eyelooks είναι μία από τις τάσεις στο μακιγιάζ της Spring/Summer 2024 σεζόν. Η Bree το επιβεβαιώνει με ένα negative space eyelook που δημιουργεί πάνω στο καπάκι του ματιού χρησιμοποιώντας λευκό και λιλά χρώμα. Το τελειοποιεί με 2 stickers αστέρια και καφέ χείλη. Μαγεία.