ΑΡΩΜΑ

Αν σου αρέσουν τα αρώματα που μυρίζουν καθαρότητα, πρέπει να τσεκάρεις αυτό

Αν σου αρέσουν τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκοπλυμένα ρούχα, τότε το Blanche, ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα της Byredo, πρέπει να μπει στη λίστα με αυτά που αξίζει να δοκιμάσεις. Σήμερα, το iconic άρωμα του brand αποκαλύπτεται εκ νέου μέσα από ένα συλλεκτικό μπουκάλι με λευκό καπάκι και συνοδεύεται από μια νέα φωτογραφική καμπάνια. Αυτό είναι το Blanche,όπως δεν το έχεις ξαναδεί: μια απόλυτα απελευθερωμένη, ανατρεπτική εξερεύνηση της ομορφιάς και της δύναμης

«Με το Blanche, θέλησα να αιχμαλωτίσω την ιδέα της υφής, του υφάσματος και της επιδερμίδας, μεταφέροντας μια πολύ ανθρώπινη οικειότητα» λέει χαρακτηριστικά ο Ben Gorham, Founder & Creative Director της Byredo.

Το άρωμα

Μια πολύ προσωπική έκφραση, δυνατή μέσα στην καθαρότητά της. Η ευωδιά της καθαρής επιδερμίδας και των πολυφορεμένων ρούχων. Τα σώματα γλιστράνε κάτω από τα φρέσκα σεντόνια μετά από μια μεγάλη μέρα. Τα καλάθια γεμίζουν μέχρι πάνω με ρούχα για πλύσιμο. Μια γερή δόση απορρυπαντικού. Εξερευνώντας την απαλότητα και τη δύναμη, το Blanche είναι μια προσωπική έκφραση της ανθρώπινης πραγματικότητας, δυνατή μέσα στην καθαρότητά της.

Αυτό το universal άρωμα εκφράζει την αντίθεση ανάμεσα στα λευκά λινά και το σαπούνι πλυντηρίου. Μια αύρα από αλδεΰδες «μαλακώνει» μέσα σε ένα ντελικάτο τριαντάφυλλο. Μέσα από το σανδαλόξυλο και το musk, η γοητεία του ανθρώπινου αγγίγματος είναι πάντα παρούσα.

10-672855a91b8ed9b85a5b02802028fe26.jpg
ATTICADPS.GR

Byredo Blanche Collector's Edition - Eau de Parfum

ΝΟΤΕΣ Κορυφή: Αλδεΰδες, Τριαντάφυλλο Centifolia Καρδιά: Κυκλάμινο, Βιολέτα Βάση: Σανταλόξυλο, Musk
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η καμπάνια

Αν πιστεύεις πως γνωρίζεις το Blanche, ξανασκέψου το. Παρουσιάζοντας τον παλεστή βαρέων βαρών του UFC,IlirLatifi, δίπλα στην επαγγελματία χορεύτρια και bikini fitness αθλήτρια, Rebecka Eklund, η καμπάνια του Blanche, φωτογραφημένη από τον Kacper Kasprzyk, παρουσιάζει μια χαρακτηριστική Byredo οπτική πάνω στην αγνή σωματικότητα, τυλιγμένη σε φρέσκο λευκό βαμβακερό. Οι προσδοκίες υπονομεύονται, οι συμβατικότητες διακόπτονται. Εδώ δεν υπάρχει καμία ωδή στη λεπτότητα.