ΜΑΛΛΙΑ

Αν μόλις έκλεισες ραντεβού στο κομμωτήριο, τσέκαρε αυτές τις αποχρώσεις για τα μαλλιά σου

Imaxtree Imaxtree

Πρώτη μέρα #μετατηνκαραντινα. Η σταδιακή επαναφορά στην «κανονικότητα» είναι γεγονός, τέλος τα μηνύματα στο 13033 και σήμερα (aka πρώτο στάδιο) μεταξύ άλλων ανοίγουν και πάλι τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής. 

Η προσέλευση στα κομμωτήρια και τα κουρεία γίνεται μόνο με ραντεβού, ενώ και το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι διευρυμένο, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες. Εκτός όμως, από τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής (μάσκα- γάντια) που θα πρέπει να τηρούνται και από τις δύο πλευρές σε κάθε περίπτωση, το κεφάλαιο «κομμωτήριο- μαλλιά» σημαίνει πολλά στη ζωή- πόσο μάλλον στη ψυχολογία μίας γυναίκας. Είναι αλλαγή, ανανέωση, αυτοπεποίθηση, διάθεση.

Κι αν έχεις ήδη κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο τις επόμενες μέρες και θέλεις να κάνεις μία δραστική αλλαγή- πέρα από την κάλυψη ρίζας- τότε, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο για να πάρεις το #hairinspo που χρειάζεσαι.

Ανάλογα με το πόσο αποφασισμένη είσαι να δοκιμάσεις κάτι πιο έντονο / διακριτικό στα μαλλιά σου, αλλά και την απόχρωση της επιδερμίδας σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορες τεχνικές (όπως το balayage, το bronde, τα babylights, αλλά και ανταύγειες σε αποχρώσεις του χαλκού, της καραμέλας, του χρυσού, του κακάο, αλλά και πιο μελί, κόκκινες ακόμη και μωβ). Σε κάθε περίπτωση βέβαια, θα πρέπει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου όποια αλλαγή θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου, προκειμένου και εκείνος να σου δώσει τα απαραίτητα tips και να σε κατευθύνει ανάλογα- για να μην το μετανιώσεις.

Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά hairlooks από το Instagram, με διάφορες τεχνικές και σε διαφορετικές βάσεις μαλλιών, προκειμένου να σε εμπνεύσουμε για την επόμενη αλλαγή σου.

 

Διάλεξε hairlook, τήρησε τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά!