ΜΑΛΛΙΑ

Αν έχεις μακριά, σγουρά μαλλιά, αυτά τα hacks αξίζει να τα γνωρίζεις

Launchmetrics Spotlight

Τα σγουρά μαλλιά, όπως άλλωστε και κάθε τύπος μαλλιών, είναι ξεχωριστά και θέλουν τη δική τους εξειδικευμένη φροντίδα, είτε αυτή αφορά το καθημερινό λούσιμο-styling στο σπίτι με τα «κατάλληλα» προϊόντα, είτε το κούρεμα ή τη βαφή στο κομμωτήριο.

Και αν κάποιος μπορεί να δώσει/ να μοιραστεί σωτήρια DIY hacks και hair tips για τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών, αυτός δεν είναι άλλος, από τα κορίτσια που κοιμούνται και ξυπνούν έχοντας φυσικές μπούκλες στο κεφάλι τους.

Πριν λίγο καιρό, η Πάτια σού έδειξε από αυτή τη στήλη πώς να κάνεις styling στις σγουρές αφέλειες σου. Αυτή τη φορά, στο λογαριασμό της curlsnstyle στο Instagram, ένα κορίτσι με φυσικά, μακριά, σγουρά μαλλιά, βρήκαμε μερικά τέλεια hacks στο καθημερινό styling- χωρίς τη χρήση εργαλείων θερμότητας- που αν είσαι σγουρομάλλα, αξίζει να γνωρίζεις. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω!

4 hacks που αξίζει να γνωρίζεις αν έχεις σγουρά μαλλιά

Το viral hack για να δείχνει το ponytail σου πιο «πλούσιο» και με μεγαλύτερο μήκος

Ο πιο εύκολος τρόπος να πιάσεις τα σγουρά μαλλιά σου ψηλά, φορώντας το κλάμερ. 90s baby!

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τον κλασικό τρόπο που πιάνεις τα μαλλιά σου μισά- μισά, δοκίμασε αυτή την τεχνική

Το ήξερες πως μπορείς να κάνεις τον πιο εύκολο και σικάτο χαμηλό κότσο χωρίς να χρησιμοποιήσεις κανένα λαστιχάκι στα μαλλιά σου;

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς πως η ενυδάτωση με τα σωστά προϊόντα- πόσο μάλλον στα σγουρά μαλλιά- αποτελεί το Α και το Ω αν θέλεις οι μπούκλες σου να είναι υγιείς.

Πώς σου φάνηκαν τα hacks για τα σγουρά μαλλιά;

ΨΗΦΙΣΕ