ΜΑΛΛΙΑ

Αυτός ο κότσος γίνεται χωρίς να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια ή λαστιχάκι. Αρκεί να έχεις μακριά μαλλιά

Imaxtree Imaxtree

Στο έχω ξαναπεί, το καλοκαίρι, δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας με εργαλεία θερμότητας, προϊόντα hairstyling και γενικότερα να καθόμαστε με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη προκειμένου να κάνουμε ένα πιο ιδιαίτερο χτένισμα.

Θέλουμε να περνάμε την περισσότερη ώρα μας στην παραλία, να χαζεύουμε το ηλιοβασίλεμα, να πίνουμε κοκτέιλς και να ετοιμαζόμαστε πολύ γρήγορα για τη βραδινή έξοδό μας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θέλουμε να βγαίνουμε απεριποίητες. Αν είσαι στο ίδιο mood, συνέχισε να μας διαβάζεις όλο το καλοκαίρι, γιατί θα μοιραζόμαστε μαζί σου, όλα αυτά που ανακαλύπτουμε και μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ανέμελη, χωρίς να χάνουμε σε καμία περίπτωση το στιλ μας.

Κάπως έτσι, όταν «έπεσα» πάνω στο παρακάτω βίντεο στο Instagram, έναν ενθουσιασμό τον αισθάνθηκα. ΟΧΙ, δεν είναι ΑΛΛΟΣ ένας υπέροχος, κατά τ’ άλλα, κότσος στη ζωή σου. Είναι ο απόλυτος κότσος που γίνεται χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου λαστιχάκι, τσιμπιδάκι, φουρκέτα, scrunchie, hair clip και γενικότερα κάποιου είδους αξεσουάρ στα μαλλιά σου προκειμένου να τον στερεώσεις στο τέλος. Αρκούν τα μαλλιά σου!

Βασική προϋπόθεση βέβαια για να τον πετύχεις είναι να έχεις μακριά μαλλιά. Για την ακρίβεια αρκετά μακριά μαλλιά, όπως αυτά που έχει η Teresa Andrés Gonzalvo (έτσι λένε την κοπέλα που θα δεις στο παρακάτω video) και φυσικά, να βρεις τον τρόπο να τον πετύχεις. Αν έχεις το πρώτο aka μακριά μαλλιά, εμείς θα σου δείξουμε τα βήματα aka τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις για να τον πετύχεις μέσα σε χρόνο dt. Κι αν δηλώνεις ψυχολογικά έτοιμη, απλά πάτα play στο παρακάτω video και enjoy the hairdo.