ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έχεις αραιές βλεφαρίδες; Αυτό το τρικ με τη μάσκαρα θα σε σώσει

Imaxtree Imaxtree

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί μία μάσκαρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ μας. Είναι αυτή που τονίζει το βλέμμα, το κάνει πιο σπινθηροβόλο ακόμη κι αν το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησες και τώρα σέρνεσαι στο γραφείο.

Παρ’όλα αυτά, όσο απλό κι αν σου φαίνεται να την απλώσεις στα μάτια σου, πάντα θα υπάρχουν αυτά τα μυστικά (κυρίως τα tricks των makeup artists ή των διάσημων κυριών) που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμίσουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Ένα από αυτά, το παρακάτω κόλπο που ακολουθεί η διάσημη makeup artist, beauty blogger και επιχειρηματίας Huda Kattan.

Το κόλπο με τη μάσκαρα

Αν θέλεις να πετύχεις ακόμη πιο μακριές και με όγκο βλεφαρίδες με τη μάσκαρα, τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις όχι μία, αλλά δύο- ναι δύο μάσκαρα. Μοναδικό κριτήριο για την επιλογή τους; Το να έχουν διαφορετικού τύπου βουρτσάκια. Ζητάς πολλά; Όχι μιας και η αλήθεια είναι πως στην αγορά θα βρεις εκατοντάδες διαφορετικά βουρτσάκια και συνθέσεις μάσκαρα που προσφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα. Άλλα από φυσική τρίχα, άλλα ελαστομερή, άλλα ίσια και άλλα πιο καμπυλωτά, άλλα πιο λεπτά, άλλα πιο παχιά, μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που έχουν οι βλεφαρίδες σου, πετυχαίνοντας το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Το καλύτερο, λοιπόν, είναι να τα συνδυάσεις προκειμένου να πετύχεις το εφέ που θέλεις να έχει το βλέμμα σου.

Για παράδειγμα αν έχεις αραιές και καθοδικές βλεφαρίδες, αυτό που τους λείπει είναι ο όγκος και η καμπυλότητα. Γι αυτό το λόγο, μπορείς να συνδυάσεις δύο μάσκαρα για κάθε ανάγκη, όπως η Size Up Μάσκαρα από τη Sephora Collection με τη Extended Play Perm Me Up Lash Μάσκαρα από τη MAC.

ultra-black-14-ml1.jpg
SEPHORA.GR

Sephora Collection Size Up Immediate Supersized Volume Mascara

Χάρη στη σύνθεσή της αλλά και στο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, χαρίζει έως και 180% μεγαλύτερο όγκο μετά από λίγες μόνο εφαρμογές.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
MAC Cosmetics Extended Play Perm Me Up Lash
MACCOSMETICS.GR

MAC Cosmetics Extended Play Perm Me Up Lash

Ανασηκώνει άμεσα τις βλεφαρίδες και δημιουργεί γύρισμα που διαρκεί μέχρι και 16 ώρες ενώ αφαιρείται εύκολα με ζεστό νερό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ