ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτό είναι το trend στα φρύδια που κυριαρχεί τώρα στο Pinterest

Imaxtree Imaxtree

Πριν λίγες μέρες από αυτή εδώ τη στήλη αναλύαμε τους 3 μύθους που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις για τα φρύδια σου. Αυτή τη φορά, θα ανοίξουμε το κεφάλαιο των brow trends και πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για την τάση στα φρύδια που ψάχνουν τώρα όλοι στο Pinterest.

Όχι, δεν είναι τα γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια της Cara Delevingne. Ούτε αυτά της Lily Collins που ξαναλατρέψαμε στο Emily in Paris. Αυτά που ψάχνουν τώρα όλοι στο Pinterest- και μάλλον μιλάμε για τη μεγαλύτερη τάση το 2021- είναι τα bleached eyebrows δηλαδή τα «ξανοιγμένα» φρύδια.

Η τάση των bleached eyebrows

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα αναζήτησης  που συλλέγονται στην πλατφόρμα του Pinterest, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν εικόνες με bleached eyebrows που κινούνται από τη λογική των πλατινέ ξανθών φρυδιών μέχρι και αυτών που είναι εντελώς «αόρατα».

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε/ διαβάζουμε για τα «ξανοιγμένα» φρύδια. Αρκετοί celebrities του Hollywood αλλά και σχεδιαστές Μόδας έχουμε δει κατά καιρούς στο παρελθόν να υιοθετούν το trend είτε στο πλαίσιο κάποιας red carpet εμφάνισής τους, είτε για τις ανάγκες του runway.

Η Lady Gaga, η Miley Cyrus, η Hailey Bieber, η Madonna, η Katy Perry στο red carpet του Met Gala το 2016 αλλά και για το εξώφυλλο του Paper Magazine, είναι μερικά παραδείγματα που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό και έχουμε δει να υιοθετούν το trend, ενώ αντίστοιχα το έχουμε δει στις πασαρέλες των οίκων Prada, Givenchy, Marc Jacobs, Alexander Wang τα προηγούμενα χρόνια.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Θα δοκίμαζες την τάση των bleached eyebrows; Αν ναι, δύο βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι η βαφή που θα επιλέξεις (να είναι κατάλληλη για το πρόσωπο) αλλά και το χρόνο που θα την αφήσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να ξεχνάς πώς τα κομμωτήρια άνοιξαν!