ΜΑΛΛΙΑ

Beach Waves Inspo: 5 super καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μετά την βουτιά

amberfillerup/ Instagram/

Το έχουμε ξαναπεί: Τα beach waves είναι ένα χτένισμα από μόνα τους και για ορισμένες από εμάς το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού.

Στην ουσία, είναι οι χαλαροί, ανέμελοι κυματισμοί που αποκτούν τα μαλλιά μας όταν στεγνώσουν εντελώς φυσικά, μετά από μία βουτιά στη θάλασσα, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία θερμότητας ή να κάτσουμε με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος- αν έχεις όρεξη και το θέλεις- να κάνεις update στα κλασικά beach waves στα μαλλιά σου, που σχηματίζονται φυσικά, δοκιμάζοντας μερικά εύκολα και γρήγορα χτενίσματα με salty hair στην παραλία. Τι λες; Παρακάτω θα βρεις 5 τέλειες και εύκολες ιδέες για την κόμη σου!

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά-μισά, κάνοντας μίας οριζόντια χωρίστρα και έπειτα, ξεκίνα να κάνεις μία χαλαρή, γαλλική πλεξούδα

Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα, κάνοντας μία κάθετη χωρίστρα και ξεκίνα να κάνεις δύο πλεξούδες ψαροκόκαλο, δημιουργώντας ανά μερικά εκατοστά μερικά bubbles. Είσαι έτοιμη!

Κάνε ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα της Ariana Grande και άλλων celebrities του Hollywood στην παραλία. Τα πράγματα απλά: Χωρίζεις τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και πιάνεις το πάνω μέρος σε ένα top knot.

Το πιο εύκολο, το πιο απλό: Πιάσε τα μαλλιά σου όλα ψηλά

Φέρε όλα τα μαλλιά σου πίσω και πιάσε τα σε ένα χαμηλό ponytail. Στερέωσε με ένα μαντήλι για πιο stylish αποτέλεσμα.