ΜΑΛΛΙΑ

Χτενίσματα στην παραλία: 5 διάσημες Ελληνίδες μάς δίνουν το απαραίτητο #inspo

Πρώτη Κυριακή του Αυγούστου και μία βουτιά επιβάλλεται είτε είσαι διακοπές, είτε απλά αναμένεις τη μεγάλη μέρα εξόδου σου, πάντα με τη δέουσα προσοχή.

Οι ώρες στην παραλία πολλές. Θα διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, θα χαζέψεις στο Instagram, θα μιλήσεις με την παρέα, θα κανονίσεις το μετέπειτα πρόγραμμά σου, τι θα έλεγες να πειραματιστείς με ένα διαφορετικό χτένισμα στα μαλλιά σου; Να δοκιμάσεις κάτι εκτός από τα beach waves (που ομολογουμένως δημιουργούνται φυσικά στα μαλλιά σου);

Ακόμη κι αν δεν «πιάνουν» τα χέρια σου, ακόμη κι αν έχεις ένα πιο «δύσκολο» τύπο μαλλιών, δεν έχεις καμία δικαιολογία, όταν υπάρχει καλή διάθεση και θέληση για ένα «νέο» χτένισμα. Το #inspo άφησέ το σε εμάς. Ή ακόμη καλύτερα, στις διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, οι οποίες πήγαν στην παραλία και μας δείχνουν ποιες είναι αυτές οι μικρές κινήσεις ή τα αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο beach look τους.

Δούκισσα Νομικού

Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σου, δοκίμασε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε δύο κλασικά γαλλικά πλεξουδάκια. Ένα χτένισμα, που εκτός από τα σχολικά μας χρόνια, είδαμε σε πολλές περσινές πασαρέλες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ίσως το πιο κλασικό χτένισμα παραλίας, μετά τα beach waves. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα messy bun!

Αθηνά Οικονομάκου

Λατρεύουμε τα μαντήλια, πόσο μάλλον τώρα, το καλοκαίρι, που μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε μέχρι και στα μαλλιά μας!

Τόνια Σωτηροπούλου

Τα scrunchies μπορούν και στην παραλία να κάνουν τη διαφορά!

Χριστίνα Μπόμπα

Αν ψάχνεις ένα χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, δοκίμασε το χαμηλό σινιόν της Χριστίνας Μπόμπα.