ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

6 cool χτενίσματα για το καρέ σου από το street style

Launchmetrics Spotlight

Το ότι αποφάσισες να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, για παράδειγμα σε ένα κοντό (ή ακόμη και πολύ κοντό καρέ), δεν σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογές για να δημιουργήσεις ένα ωραίο χτένισμα. Την ίδια στιγμή που το συγκεκριμένο κοντό κούρεμα σου προσφέρει ευελιξία χάρη στο μήκος του, σου ανοίγει επίσης δρόμους για πειραματισμούς. Όρεξη να έχεις.

Το καρέ, το hot κούρεμα (και) του φετινού καλοκαιριού μπορεί να σου δώσει άπειρες ιδέες για cool χτενίσματα. Και έχεις την κατάλληλη πηγή για έμπνευση, που δεν είναι άλλη από το street style. Στις εβδομάδες μόδας που προηγήθηκαν, το καρέ έδειξε ξανά την κυριαρχία του και το πόσο clean και bold αποτέλεσμα μπορεί να δώσει σε μια εμφάνιση. Με γυριστές άκρες προς τα έξω, χτενισμένο προς τα μέσα για ένα ρετρό hairlook, σε sleek ή wet υφή, τα παρακάτω χτενίσματα θα σε εμπνεύσουν.

6 χτενίσματα για το καρέ σου από το street style

Σε αυτό το χτένισμα γυρνάς τις άκρες προς τα έξω και προσφέρεις ένα sleek αποτέλεσμα στο πάνω μέρος, γυρνώντας τη φράντζα στο πλάι. Ό,τι πρέπει για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα καρέ με αφέλειες, μπορείς να το ανανεώσεις προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ. Hairclips ή στέκες, ό,τι και να επιλέξεις θα έχεις δημιουργήσει ένα εύκολο χτένισμα για κάθε μέρα.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images/Ideal Image

Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ μέχρι το πηγούνι, τότε μπορείς απλά να το αφήσεις στη φυσική του υφή.

Kirstin Sinclair/Getty Images/Ideal Image

Αν έχεις κόψει curtain bangs πάνω στο καρέ τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα ρετρό χτένισμα. Γύρισε τις άκρες προς τα μέσα κάνοντας το ίδιο και με τις αφέλειες. 

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Τα heavy wet looks θα αναδείξουν το κοντό μήκος του καρέ σου και παράλληλα θα δημιουργήσουν ένα stylish εφέ.

Launchmetrics Spotlight

Αν πάλι θέλεις ένα πιο ήπιο wet εφέ μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω, με γυριστές άκρες προς τα έξω και τη φράντζα στο πλάι.

Launchmetrics Spotlight