ΝΥΧΙΑ

7 πολύχρωμα μανικιούρ για τις ημέρες που νιώθεις δημιουργική

instagram.com/lolo.nailedit/

Το μανικιούρ είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου είτε το κάνεις μόνη σου στο σπίτι, είτε αφεθείς στα έμπειρα χέρια μιας nail artist.

Αυτή τη φορά, αφήνουμε για λίγο στην άκρη τις σταθερές αξίες, όπως είναι τα γήινα μονοχρωματικά μανικιούρ και τα micro french nails και επικεντρωνόμαστε σε εκείνα που εξάπτουν τη φαντασία. Με λίγα λόγια, στα μανικιούρ που αποθεώνουν τον συνδυασμό χρωμάτων, τους πειραματισμούς στα σχέδια και στις τεχνικές.

Είναι εκείνα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία του Nailscape, της bold τάσης που αναδείχθηκε την περασμένη χρονιά και συνεχίστηκε και το 2023. Αν ψάχνεις λίγη έμπνευση για να δοκιμάσεις ένα πολύχρωμο μανικιούρ, ακολουθούν, παρακάτω, μερικές ιδέες για το επόμενο ραντεβού για νύχια.

7 πολύχρωμα μανικιούρ για τις ημέρες που νιώθεις δημιουργική

Ombre nails με τρία διαφορετικά χρώματα

Ένα μανικιούρ που συνδυάζει 3 διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, μπλε και ροζ) και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ πάνω σε μακριά οβάλ νύχια.

Το καφέ μέσα από διαφορετικά σχέδια

Το καφέ πρωταγωνιστεί στα χρώματα του φθινοπώρου αλλά υπάρχει τρόπος να το ενσωματώσεις και στη μαξιμαλιστική εκδοχή του. Με σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων όπως το παρακάτω παράδειγμα.

Διάφανη βάση και χρωματιστά confetti

Αρκεί ένα βερνίκι νυχιών με χρωματιστά confetti για να δημιουργήσεις ένα πολύχρωμο σχέδιο σε κοντά ή μακριά νύχια.

Με μαύρο βερνίκι νυχιών και animal print nails

Μια εκδοχή των animal print nails που εμπνέεται από τα 80s στην χρωματική παλέτα του μωβ, του μαύρου και του γαλάζιου.

Πολύχρωμο μανικιούρ σε half moon σχέδιο

Το half moon ή αλλιώς ανάποδο γαλλικό αποκτά μια πιο παιχνιδιάρικη διάσταση με τον συνδυασμό χρωμάτων που ακολουθεί.

Retro μανικιούρ με συνδυασμό χρωμάτων

Με 60s vibes και γεωμετρικές γραμμές.

Τα glitter nails αλλιώς

Δημιουργικότητα και λάμψη πάνε μαζί, αλλά υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από τα μονοχρωματικά μανικιούρ με glitter. Εφαρμόζεις ένα nude βερνίκι νυχιών και στη συνέχεια ζωγραφίζεις μικρά σχέδια (αστέρια, φρούτα, smiley faces) χρησιμοποιώντας glitter.