ΝΥΧΙΑ

Το μανικιούρ της Millie Bobby Brown θυμίζει πίνακα του Salvador Dali. Μία σουρεάλ στιγμή

Isa Foltin/Getty Images/Ideal Image

Αν κάτι δεν φοβάται η Millie Bobby Brown, είναι να πειραματίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη με το look της- το μακιγιάζ, τα μαλλιά, το χτένισμα, το μανικιούρ της. Μάλιστα, ως «γνήσιο» beauty icon, πριν λίγα χρόνια η ίδια δημιούργησε το florence by Mills. Το δικό της, clean beauty brand, με σκοπό να εμπνεύσει τη γενιά της και να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά με δικούς της όρους, δημιουργώντας μία κουλτούρα ομορφιάς ανοιχτή προς όλους.

 

«Θέλω να δημιουργήσω κάτι για μένα και την γενιά μου, τους φίλους και τους συνομήλικούς μου. Ένα brand που θα αντιπροσωπεύει εμάς και την έκφραση τους εαυτούς μας, ενώ συγχρόνως θα είναι καλή για εμάς και ωφέλιμη για το δέρμα μας, θα είναι απλή στην χρήση και κατάλληλη για νεανικά δέρματα. Μερικές φορές το να είσαι νέος είναι δύσκολο και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν σημαντικό για εμένα να υποστηρίξω τον καθένα ξεχωριστά στο ταξίδι ομορφιάς που ακολουθεί», είχε ανέφερε τότε χαρακτηριστικά η Millie Bobby Brown.

Φυσικά, εκτός από τα μυστικά της skincare ρουτίνας και του μακιγιάζ της που μοιράζεται συνήθως μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, η ηθοποιός που τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix, Stranger Things, αυτή τη φορά μάς εντυπωσίασε με το μανικιούρ της.

Για την εμφάνισή της στα βραβεία ”Glamour Women of the Year 2023” που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, η Millie Bobby Brown επέλεξε μανικιούρ πραγματικό έργο τέχνης. Κι ο παραπάνω χαρακτηρισμός θα μπορούσε να θεωρηθεί υπερβολικός, αν η ίδια δεν υιοθετούσε ένα nail art βγαλμένο από τον σπουδαιότερο πίνακα του Salvador Dali, «η εμμονή της μνήμης». Ένα έργο- ελαιογραφία- που δημιούργησε στα πλαίσια του σουρεαλισμού, όπου τα ρολόγια «λιώνουν», αντιπροσωπεύοντας το χάσιμο της σημασίας του χρόνου.

Επιλέγοντας μία σχεδόν διάφανη, glossy βάση για όλα τα νύχια της, η nail artist Kim Cao δημιούργησε δύο «ρευστά ρολόγια» να κοσμούν τα νύχια της ηθοποιού σε κάθε χέρι με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το σουρεαλιστικό μανικιούρ της Millie Bobby Brown:

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour/Ideal Image

Μάλιστα, η nail artist μετά το event, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram περισσότερες φωτογραφίες με το σουρεαλιστικό μανικιούρ της Brown.

Ξεκάθαρα ένα μανικιούρ- σουρεάλ στιγμή!