ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

7 nail arts που είδαμε στο Instagram και αποθηκεύσαμε στο κινητό μας

Imaxtree

Οι Κυριακές είναι μέρες ξεκούρασης και χαράς, πόσο μάλλον όταν βρίσκονται μέσα σε τριήμερο, όπως σήμερα. Είναι μέρες που χαλαρώνουμε, που μπαίνουμε στο Instagram και σκρολάρουμε με την ησυχία μας σε αγαπημένους beauty λογαριασμούς.

 

Και beauty inspo, χωρίς nail isnpo, δε γίνεται! Γιατί, το μανικιούρ – και πιο συγκεκριμένα, αν με ρωτάς, το nail art- μας φτιάχνει τη διάθεση, μας δίνει έμπνευση, μας χαλαρώνει. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε ακριβώς το γιατί. Είναι ίσως τα χρώματα που εξ’ ορισμού σου φτιάχνουν το κέφι ιδιαίτερα τώρα, το καλοκαίρι, ίσως τα σχέδια, ακόμη και η όλη διαδικασία, το να ασχοληθείς- αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου.

Είτε λοιπόν, η σημερινή μέρα σε βρίσκει ακόμη βυθισμένη στο κρεβάτι ή στον καναπέ του σπιτιού σου, είτε να απολαμβάνεις το μπάνιο σου σε κάποια παραλία, εμείς συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα σχέδια και γενικότερα τα μανικιούρ που είδαμε στο Instagram, μας ενθουσίασαν και αποθηκεύσαμε στο κινητό μας αυτή την εβδομάδα. Απόλαυσε ελεύθερα και αποθήκευσε φυσικά αυτό/αυτά τα μανικιούρ που σου αρέσουν περισσότερο!

Cherry red is the color of the season: Κι αν θέλεις να σπάσεις την κλασική μονοχρωμία, κάνε μία κάθετη γραμμή στο κέντρο των νυχιών

Starry Neon Nail Art

Πες ”ναι” στα πιο αφηρημένα, γεωμετρικά σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά από τα συνηθισμένα nail arts

Fresh Pastel Nails

Ombre Nails σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις

Pink French Mani

Τα #CloudNails είναι μία από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού