ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

6 rainbow μανικιούρ που θα σε εμπνεύσουν. Δεν γίνεται να μην σου φτιάξουν τη διάθεση

Instagram

Το ότι η μόδα φέτος έχει βάλει το χρώμα στη θέση που του αξίζει το έχουμε πει πολλές φορές. Ωστόσο, τα ίδια βήματα φαίνεται να ακολουθεί και ο χώρος της ομορφιάς. Και το rainbow μανικιούρ είναι ο καλύτερος τρόπος να μας το αποδείξει.

Θα σου πω την αλήθεια. Δεν αποτελώ σίγουρα τη χαρά των nail artists. Είμαι αυτός ο βαρετός άνθρωπος που ακολουθεί πάντα το μοτίβο ημιδιάφανο λευκό βερνίκι στο μανικιούρ και μαύρο στο πεντικιούρ χειμώνα- καλοκαίρι. Κι ενώ μέχρι σήμερα κουνούσα επικριτικά το κεφάλι μου όταν έβλεπα τα νύχια της κολλητής μου (κάθε φορά και πιο ευφάνταστα), τώρα σιγά σιγά τα funky mani αρχίζουν και με ιντριγκάρουν. Όπως αυτό το rainbow μανικιούρ που επιλέγουν όλο και περισσότερα it-girls.

Διευκρίνηση. Ναι τα χρώματα μπαίνουν και στο μανικιούρ μας. Ωστόσο, υπάρχει πάντα διακριτικός τρόπος να συμβεί. Όπως αυτά τα φανταστικά mani που θα τολμούσαν και οι λιγότερο τολμηρές (εγώ). Το μυστικό είναι η άχρωμη βάση -μπεζ, διάφανο ή γαλακτερό- και οι λεπτές γραμμές από χρώμα. Τώρα μιλάμε σωστά.

6 rainbow μανικιούρ που θα σε πείσουν να βάλεις χρώμα στα νύχια σου

 

Αυτό είναι το μανικιούρ που είχε κάνει η Katy Perry στο πλαίσιο του Witness tour της. Τώρα η nail artist, Michelle Humphrey, το επαναφέρει.

Στην πιο φουτουριστική εκδοχή του και στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Διακριτικό και πανέμορφο.

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα πιο bold αποτέλεσμα με το χρώμα να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του νυχιού. Και να αποκτά κυματισμούς.

Βάση σε γαλακτερό βερνίκι και γωνίες που θυμίζουν μισοφέγγαρο, στα χρώματα που επιβάλλει το φετινό καλοκαίρι.

Το γαλλικό μανικιούρ στα πιο χρωματιστά του. Μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις -αντί για κόκκινο και πορτοκαλί να βάλεις ροζ ή μοβ. Αυτό εξαρτάται από τα δικά σου αγαπημένα.

Πριν μερικά καλοκαίρια, το ombre μανικιούρ ήταν ένα από τα κορυφαία nail trends. Τότε οι αποχρώσεις κινούνταν ανάμεσα στο λευκό και το ημιδιάφανο. Τώρα κρατάμε την άχρωμη βάση και προσθέτουμε παστέλ χρώματα. Όνειρο.