ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Το τέλειο μίνιμαλ μανικιούρ και ο τρόπος να το πετύχεις μόνη σου

Instagram

Το γαλλικό μανικιούρ που έχει αγαπηθεί για την απλότητα και την clean αισθητική του επιστρέφει πιο μίνιμαλ από ποτέ. Εμείς επιλέξαμε ως αγαπημένη μας την εκδοχή που μας παρουσίασε η nail artist, Betina Goldstein.

Το γαλλικό μανικιούρ αποκτά καινούργια μορφή. Αυτό μας έδειξε η nail artist, Betina Goldstein, η οποία μοιράστηκε ένα πανεύκολο και φανταστικό tutorial με το πιο μίνιμαλ μανικιούρ της σεζόν. Το double corner γαλλικό mani. Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς ένα nude ημιδιάφανο βερνίκι, ένα λευκό βερνίκι και ένα πολύ λεπτό πινελάκι. Και να παρακολουθήσεις το βίντεο της expert.

Το mani tutorial δημοσιεύτηκε στο official προφίλ του Rose Inc. του website της Rosie Huntington-Whiteley. Άλλωστε η Rosie τελευταία έχει δείξει την μεγάλη της αδυναμία στην pure αισθητική, τόσο στην μόδα, όσο και στην ομορφιά. Και αυτό το μανικιούρ είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Το ζητούμενο στο αποτέλεσμα είναι να φαίνονται τα νύχια σου περιποιημένα, καθαρά και σχεδόν άβαφα. Δηλαδή, ο ορισμός του υπέρκομψου μανικιούρ.

Η δημιουργία του μίνιμαλ μανικιούρ βήμα- βήμα

H Betina Goldstein παρουσίασε την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί πριν από ένα μανικιούρ. Η απολέπιση και η καλή ενυδάτωση είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις. Στη συνέχεια πέρασε ένα ημιδιάφανο nude βερνίκι (το Εssie στην απόχρωση Of Corset).

Με ένα πολύ λεπτό πινελάκι σχημάτισε λεπτές διακριτικές γραμμές στη βάση αλλά και στις άκρες των νυχιών της (με το βερνίκι Chanel Pure White). Τέλος, ολοκλήρωσε το double corner γαλλικό μανικιούρ της με το top coat της Chanel. Εύκολο, γρήγορο και πανέμορφο.