ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 μανικιούρ για να παίζεις το καλοκαίρι στα δάχτυλα

Instagram/betina_goldstein/

Smells Like Summer Spirit! Οι Δευτέρες μας πλέον έχουν ξεκάθαρα άρωμα καλοκαιριού και η διάθεσή μας είναι σαφώς ανεβασμένη σ’ όλα τα επίπεδα. Ακόμη και στο μανικιούρ μας, πλέον δηλώνουμε πανέτοιμες να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό, πιο καλοκαιρινό απ’ ό,τι συνήθως.

 

Είτε πούμε το «ναι» σε πιο έντονες, φωτεινές αποχρώσεις, είτε σ’ ένα πιο ιδιαίτερο σχήμα ή πιο καλοκαιρινό σχέδιο στα νύχια μας, το αποτέλεσμα είναι ένα: Έχουμε ανάγκη από το να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά και ο εαυτός μας. Πιστές στο ραντεβού μας και σήμερα, στο #ManiMonday αυτής της εβδομάδας, σού δίνουμε ακόμη περισσότερο #nailinspo και μοιραζόμαστε μερικά μανικιούρ με τα πιο ωραία καλοκαιρινά σχέδια (#summertheme) που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας, από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς αυτή την εβδομάδα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα παρακάτω mani του σημερινού #ManiMonday, αποθηκεύοντας τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

6 μανικιούρ με τέλεια καλοκαιρινά σχέδια

Summer Love Beach Nails: Διατήρησε τη βάση των νυχιών σου διάφανη και πρόσθεσε χρώμα, ζωγραφίζοντας στην επιφάνειά τους όμορφα ψαράκια

Sea-Marble Mani: Εκτός από την κλασική vesrsion του trend (σε γκρι, μαύρο και λευκό), μπορείς να «παίξεις» και σε πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως αυτό το γαλάζιο.

Evil Eye French: Δοκίμασε αντί για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ να κάνεις ένα σε μία μπλε- άκρως καλοκαιρινή- απόχρωση, προσθέτοντας παράλληλα και ένα μικρό ματάκι. 

”Beach Day Nails”: Αν θέλεις κάτι απλό, minimal, chic και άκρως καλοκαιρινό nail art 

Bird of paradise nails: Αν πάλι σου αρέσει το tropical design 

”Cool Swirls” σε γαλάζιες και μπλε αποχρώσεις