ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 μακιγιάζ για τις εξόδους του σαββατοκύριακου

Launchmetrics Spotlight

H Παρασκευή είναι πάντα το highlight της εβδομάδας ειδικά αν οι μέρες που έχουν προηγηθεί ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές. Ακολουθεί το σαββατοκύριακο και μαζί με αυτό βόλτες στην πόλη, parties, συναυλίες, νέα μέρη για φαγητό ή ποτό που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη. Σε περίπτωση που ψάχνεις έμπνευση γι’ αυτές τις εξόδους εμείς θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες για μακιγιάζ: Το street style έχει όπως πάντα την απάντηση.

6 μακιγιάζ για τις εξόδους του σαββατοκύριακου

Με abstract winged eyeliner και στρας

Αν σου αρέσει να στρέφεις όλη την προσοχή στα μάτια τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Ένα abstract eyeliner με αφαιρετικές γραμμές κατά μήκος του ματιού το οποίο θα συνδυάσεις με μικρά πολύχρωμα στρας. Σε αυτή την περίπτωση αφήνεις τα χείλη φυσικά.

Launchmetrics Spotlight

Με μπλε μάσκαρα

Οι τελευταίες τάσεις στα beauty looks βάζουν το χρώμα σε πρώτο πλάνο. Είτε αυτό ερμηνεύεται μέσω ενός χρωματιστού eyeliner είτε μέσω μιας μάσκαρα. Για τα μακιγιάζ του σαββατοκύριακου προτείνουμε να αφήσεις για λίγο στην άκρη τη μαύρη μάσκαρα και να επιλέξεις μία σε αυτό το φανταστικό cobalt blue χρώμα. Το συνδυάζεις με ένα lip gloss.

Launchmetrics Spotlight

Μόνο vampy lips

Αρκεί μόνο μια βαθιά απόχρωση ενός μπορντό κραγιόν για να δημιουργήσεις ένα bold μακιγιάζ. Αφήνεις τα μάτια άβαφα και δίνεις ένταση στα φρύδια σου (για πιο πυκνά φρύδια δες εδώ τα brow serums που θα χρειαστείς).

Launchmetrics Spotlight

Μακιγιάζ με winged eyeliner με στρας

Τα στρας (και το glitter) δεν γίνεται να απουσιάζουν από τα βραδινά μακιγιάζ. Ένας σύγχρονος τρόπος να τα ενσωματώσεις στο μακιγιάζ ματιών είναι με ένα winged eyeliner. Σχηματίζεις τη γραμμή κατά μήκος του ματιού και στη συνέχεια τα τοποθετείς.

Launchmetrics Spotlight

Φιόγκοι όχι στα μαλλιά αλλά στα μάτια

Στη Fall 2023 συλλογή της η Simone Rocha τοποθέτησε τους φιόγκους όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα beauty looks της συλλογής. Τα διακοσμητικά στο πρόσωπο είναι μία από τις τάσεις που βλέπουμε όλο και περισσότερο στο μακιγιάζ και αν θες να το τολμήσεις το παρακάτω παράδειγμα είναι μια καλή ιδέα. Μπορείς να τοποθετήσεις μικρούς φιόγκους στα πλαϊνά των ματιών και να το συνδυάσεις με ένα cat eye.

Launchmetrics Spotlight / iStock

Sharp liner και glossy χείλη

Ένα μακιγιάζ-εγγύηση που συνδυάζει την αξία ενός sharp eyeliner με μαύρο μολύβι και την απλότητα των glossy χειλιών. Για βραδινά beauty looks χωρίς προσπάθεια.

Launchmetrics Spotlight