ΚΟΥΡΕΜΑ

6 άψογα κοντά καρέ με αφέλειες

Lanchhmetrics Spotlight

Αν τα κοντά καρέ μαλλιά είχαν και επίσημα ταίρι τότε αυτό θα ήταν οι αφέλειες. Αυτά τα δύο δημιουργούν ένα iconic duo, μια all time classic επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις.

Το κοντό καρέ από τον λαιμό και πάνω που φτάνει έως τα ζυγωματικά είναι μια bold επιλογή για να δοκιμάσεις. Δημιουργεί αμέσως αυτό που συχνά λέμε «statement ύφος» σε μια εμφάνιση. Είναι stylish από μόνο του και τις περισσότερες φορές είναι χαρακτηριστικό μιας εμφάνισης. Άλλες φορές εμπνέεται από το french chic άλλες φορές γίνεται περισσότερο goth. Ανάλογα πάντα με το πώς θα το κόψεις και στη συνέχεια πώς θα το χτενίσεις (με γυρισμένες άκρες προς τα έξω ή προς τα μέσα για παράδειγμα).

Ακόμη ένα tip που θα δώσει ενδιαφέρον εφέ στο τελικό αποτέλεσμα είναι να δημιουργήσεις αντιθέσεις με τα μήκη. Για παράδειγμα, πιο μακριές αφέλειες σε ένα κοντό καρέ ή το αντίστροφο. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός επικράτησε τόσο στα beauty looks από τις Fall 2023, όσο και από τις Spring 2024 συλλογές. Και βρέθηκε ξανά στο street style για να μας υπενθυμίσει πόσο cool δείχνει. Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για το επόμενο καρέ που θα δοκιμάσεις, ακολουθούν, παρακάτω, 6 εκδοχές με αφέλειες.

6 άψογα καρέ με αφέλειες

Τα πολύ κοντά καρέ με αφέλειες θα αναδείξουν τις έντονες αποχρώσεις στα μαλλιά. Όπως για παράδειγμα αυτό το hot pink χρώμα σε ένα καρέ, που αγγίζει το πιγούνι και συνδυάζεται με μακριές αφέλειες.

κοντά καρέ Lanchhmetrics Spotlight

Ένα πολύ κοντό καρέ κομμένο μέχρι το σημείων των «μήλων» συνδυασμένο με choppy αφέλειες.

Lanchhmetrics Spotlight

Με αφέλειες πάνω από το φρύδι και γυριστές άκρες προς τα έξω.

κοντά καρέ Lanchhmetrics Spotlight

Το ίσιο καρέ που αγκαλιάζει το πιγούνι συνδυασμένο με μακριές αφέλειες είναι μια all time classic επιλογή.

κοντά καρέ Lanchhmetrics Spotlight

Ένα ασύμμετρα κομμένο καρέ με choppy αφέλειες θα προσφέρει ένα σύγχρονο αποτέλεσμα.

κοντά καρέ Lanchhmetrics Spotlight

Αυτή η πολύ short εκδοχή του με πιο γεμάτες αφέλειες θα προσφέρει ένα edgy αποτέλεσμα στο στιλ σου.

κοντά καρέ Lanchhmetrics Spotlight