ΜΑΛΛΙΑ

5 τρόποι να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου ως κορδέλα

Το μαντήλι είναι αυτό το αξεσουάρ- πασπαρτού που όλες- οκ οι περισσότερες- έχουμε στη ντουλάπα μας. Μπορεί να φορεθεί με άπειρους διαφορετικούς τρόπους – φαντασία να υπάρχει- να συνδυαστεί με κάθε outfit, να αναβαθμίσει ένα απλό κατά τ’ άλλα look, χωρίς να χρειαστεί να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

 

Όσο αφορά τη χρήση του στα μαλλιά μας, είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος που μπορεί να «κρύψει» μία bad hair day, να δώσει ένα πιο stylish αέρα στο χτένισμά μας, κάνοντας ένα μικρό update στο συνολικό look μας. Ανάλογα με τη διάθεση ή το στιλ σου φυσικά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μαντήλια με έντονα prints και χρώματα, μονόχρωμα, σε πιο ανοιχτές, παστέλ αποχρώσεις, πιο λεπτά ή μεγαλύτερα σε μέγεθος. Δεν είναι άλλωστε, τυχαία αγαπημένο αξεσουάρ πολλών It Girls, όπως της Olivia Palermo.

5 διαφορετικά hair looks με το μαντήλι στα μαλλιά σου

Φυσικά, εκτός από κλασικούς τρόπους που μπορείς να το συνδυάσεις στο χτένισμά σου, όπως για παράδειγμα γύρω από το ponytail σου καλύπτοντας τη βάση του ή στο τέλος της πλεξούδας σου, υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείς να το φορέσεις αντί της κλασικής κορδέλας στα μαλλιά σου. Σκοπός σε αυτή την περίπτωση είναι αφενός κρατήσεις τα μαλλιά σου όλα πίσω- μακριά από το μέτωπο/ πρόσωπό σου- αφετέρου, να δημιουργήσεις stylish hairlooks.

Από τον ”do it like a pirate” τρόπο (έτσι ονομάζω εγώ τη μέθοδο που διπλώνεις τριγωνικά το μαντήλι  και το δένεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, όπως κάνουν οι πειρατές, καλύπτοντας στην ουσία το πάνω μέρος των μαλλιών σου) μέχρι και να το διπλώσεις δημιουργώντας μία λεπτή κορδέλα στα μαλλιά σου, στο παρακάτω video θα βρεις όχι ένα, αλλά πέντε διαφορετικούς τρόπους να τα καταφέρεις, διαλέγοντας πάντα αυτόν που ταιριάζει στο στιλ σου. Τι λες;