ΚΟΥΡΕΜΑ

5 τέλεια κοντά καρέ με αφέλειες για να δοκιμάσεις

instagram.com/knaji/?hl=en

Τώρα που περνάμε σιγά σιγά στο καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το πιο διαχρονικό combo κουρέματος στα μαλλιά. Το κοντό καρέ που τονίζει και αναδεικνύει το πρόσωπο και τα ζυγωματικά, αποκτά διαφορετική αισθητική αν το συνδυάσεις με αφέλειες. Με λίγα λόγια γίνεται η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

Το κοντό καρέ από τον λαιμό και πάνω που φτάνει έως τα ζυγωματικά είναι μια bold επιλογή για να δοκιμάσεις σε περίπτωση που σε έχουν κουράσει τα μακριά μαλλιά. Η ευελιξία και η πρακτικότητα του συγκεκριμένου κουρέματος φαίνεται στην καθημερινότητα και περισσότερο στο καθημερινό λούσιμο (όσο λιγότερο μήκος τόσο καλύτερο). Έπειτα είναι το styling που σε διευκολύνει. Ούτε σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές στα χτενίσματα. Οι επιλογές, όπως βλέπουμε κατά καιρούς στα χτενίσματα με κοντά μαλλιά είναι πολλές.

Τώρα όταν αυτό το κούρεμα συνδυαστεί με αφέλειες, έχεις στην ουσία ένα «έτοιμο» χτένισμα. Μπορείς να συνδυάσεις το κοντό έως πολύ κοντό καρέ με curtain bangs, με micro bangs (ασύμμετρες ή απόλυτα ίσιες) ή με πιο μακριές. Αν ψάχνεις έμπνευση, ακολουθούν, παρακάτω 5 τέλεια κουρέματα με αυτό το iconic duo.

5 κοντά καρέ με αφέλειες για να δοκιμάσεις

Short bob σε σπαστά μαλλιά με πιο μακριές αφέλειες

Ασύμμετρο κοντό καρέ με baby bangs αν σου αρέσουν τα edgy κουρέματα

Το all time classic short bob με μακριές αφέλειες

Το short bob στην ίσια εκδοχή του με μακριές choppy αφέλειες

Πολύ κοντό καρέ μέχρι το πιγούνι με ασύμμετρες αφέλειες: Συνδυασμός ακαταμάχητος