ΧΤΕΝΙΣΜΑ

5 ιδέες για να αναβαθμίσεις το κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση

Launchmetrics Spotlight

Σε περίπτωση που αποφάσισες να κόψεις τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ με τη χωρίστρα στη μέση, τότε έκανες σίγουρα μια καλή επιλογή. Τα κοντά καρέ χωρίς layers συνεχίζουν να διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στα hot κουρέματα και αυτής της χρονιάς και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, τόσο στα runways, όσο και στο street style.

Η χωρίστρα στη μέση σε ένα κοντό καρέ είναι πάντα cool και δίνει ένα σύγχρονο εφέ στο τελικό beauty look. Καθώς όμως δεν υπάρχουν άλλες προσθήκες όπως αφέλειες ή φράντζα για να τα αξιοποιήσεις, το πιθανότερο είναι να καταλήγεις ξανά και ξανά στο ίδιο χτένισμα.

Υπάρχουν τρόποι για να ανανεώσεις το κοντό καρέ με τη χωρίστρα στη μέση και όλοι τους, είναι εξαιρετικά απλοί. Κάνοντας κάποιες απλές κινήσεις θα έχεις αναβαθμίσει με τον καλύτερο τρόπο το κούρεμά σου. Τα παρακάτω χτενίσματα από το street style θα σου δώσουν τις ιδέες που χρειάζεσαι.

Κοντό καρέ: 5 ιδέες για να αναβαθμίσεις τα χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση

Wet look σε κοντά μαλλιά

Ένας τρόπος να αναβαθμίσεις το κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση είναι να δημιουργήσεις πάνω του ένα wet εφέ. Οι γυριστές άκρες, όπως στο παρακάτω beauty look θα κάνουν το χτένισμά σου ακόμη πιο ιδιαίτερο. Για περισσότερο inspo μπορείς να δεις την τάση του hydro bob.

Launchmetrics Spotlight

Hairclips δεξιά και αριστερά

Πρόσθεσε hairclips (παραπάνω από ένα) σε διάφορα σχήματα και χρώματα κατά μήκος του κοντού καρέ σου. Το αποτέλεσμα θα είναι fun.

Launchmetrics Spotlight

Άφησε τα μαλλιά σου στη φυσική τους υφή

Τα curly bobs δεν χρειάζονται και πολλά να αναδειχθούν. Δημιουργούν από μόνα τους ένα ενδιαφέρον εφέ. Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ, άφησε τα φυσικά σου μαλλιά να πρωταγωνιστήσουν.

2 hairclips θα κάνουν τη διαφορά σε ένα κοντό καρέ

Τις περισσότερες φορές η ανανέωση βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, στα απλά τσιμπιδάκια που υπάρχουν σίγουρα στο συρτάρι σου.

Launchmetrics Spotlight

Δημιούργησε ένα wavy εφέ

Αντί να αφήσεις τη χωρίστρα να πέφτει ίσια, μπορείς να δημιουργήσεις ένα wavy σχήμα με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων για τα μαλλιά.

Launchmetrics Spotlight