ΜΑΛΛΙΑ

5 stylish ponytails για να κάνεις απόψε κιόλας

Imaxtree Imaxtree

Είναι το ponytail (ελληνιστί η κοτσίδα) το πιο εύκολο, πρακτικό και γρήγορο χτένισμα σε όλο τον κόσμο; Μην πονοκεφαλιάζεις, θα σου πω εγώ, είναι. Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και δεν έχεις κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο για ένα χτένισμα έτσι για το καλό, μιας και θα μείνουμε σπίτι; Είναι.

Και κάπως έτσι, δίνοντας εσύ η ίδια τις απαντήσεις στον εαυτό σου, καταλαβαίνεις γιατί δημιουργήθηκε αυτό το θέμα. Αρχικά, για να σου πω πως η κοτσίδα- το ponytail είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα- ο χρόνος όλος δικός μας- και έπειτα, να σου προτείνω 5 stylish (τις λες και εορταστικές) εκδοχές του για να ξεφύγεις από τα κλασικά.

Στα υπερ του ponytail να πούμε πως ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών- εκτός από τα πολύ κοντά μαλλιά- και με όλα τα outfits (από πιτζάμα έως βραδινό φόρεμα), αρκεί να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Sleek, wavy, messy, με αξεσουάρ ή χωρίς, παρακάτω σου προτείνω μετά από Instagram-ική έρευνα, τα ponytails που αποθήκευσα τελευταία στο κινητό μου. Εμείς βάζουμε το #hairisnpo, εσύ την τέχνη!

Romantic Ponytail

Bubble Ponytail

Messy Ponytail

 

Diamond Ponytail

Ribbon Ponytail

Καλές γιορτές!