ΜΑΛΛΙΑ

5 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να αντιγράψεις από το Instagram

Kirstin Sinclair/Getty Images/Ideal Image

Το Pinterest και το Instagram είναι δύο βασικές πηγές από τις οποίες μπορεί κανείς να αντλήσει άπειρο #inspo για τα πάντα: Από τη διακόσμηση του σπιτιού μας έως το μακιγιάζ, το μανικιούρ και το χτένισμα που θα κάνουμε την επόμενη μέρα.

Ακόμη κι αν είσαι ένα WFH Girl, ακόμη κι αν οι μετακινήσεις σου περιορίζονται μέχρι τη γωνία, στο super market ή μία βόλτα για περπάτημα (μετακίνηση 6 μέχρι τις 6), δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι Σαββατοκύριακο. Και το Σαββατοκύριακο (με/ χωρίς lockdown) η διάθεσή μας σίγουρα ανεβαίνει. Χαλαρώνουμε, κοιμόμαστε λίγο παραπάνω, έχουμε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθούμε με εμάς. Εκτός λοιπόν, από τις μάσκες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις (τηρώντας πάντα τους «κανόνες»), αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα από τα συνηθισμένα. Έτσι, για τη διαφορά και το στιλ!

Κι αν δεν πρόλαβες να βρεις το κατάλληλο #hairinspo, το κάναμε εμείς για εσένα. Παρακάτω θα βρεις 5 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά και να αντιγράψεις από το Instagram σήμερα κιόλας! Τι λες;

Μην φοβηθείς τα oversized scrunchies! Μία τέλεια ιδέα, είναι να τα συνδυάσεις με ένα χαμηλό messy σινιόν

Λίγα λαστιχάκια και ελάχιστες κινήσεις παραπάνω και μπορείς να αναβαθμίσεις το απλό ponytail σου στο πιο stylish bubble ponytail!

Αν πάλι λατρεύεις τις πλεξούδες και τα ponytails, δοκίμασε να τα συνδυάσεις και τα δύο σε ένα χτένισμα. Αρχικά πιάσε όλα τα μαλλιά σου σε ένα ponytail και αφού στερεώσεις με το λαστιχάκι κάνε μία κλασική πλεξούδα.

Τα κλάμερ των 90s επέστρεψαν πιο δυναμικά από ποτέ και είναι έτοιμα να τα φορέσεις με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο!

Το χαμηλό sleek σινιόν είναι πραγματικά εκτός από πολύ εύκολο, το πιο στιλάτο χτένισμα για να αναβαθμίσεις οποιοδήποτε look σου. Τι λες;