ΜΑΛΛΙΑ

5 hair looks με layers που δεν γίνεται να μην ερωτευτείς

AP Photo Chris Pizzello/

Μπορεί το τελευταίο hair look της Selena Gomez να είναι η πιο σέξι εκδοχή του διάσημου “Rachel cut”, όμως, αν ψάχνεις για έναν εύκολο τρόπο να ανανεώσεις το hairlook σου χωρίς να κόψεις πολύ από το μήκος των μαλλιών σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα layers.

Στην ουσία, τα layers δεν είναι τίποτε άλλο από το φιλάρισμα που αγαπήθηκε όσο τίποτε άλλο στα ’90s, απλά τα τελευταία χρόνια μας «συστήνεται» στην πιο διακριτική εκδοχή του, αποφεύγοντας τα έντονα κοψίματα που ξεκινούσαν από πολύ ψηλά κι έφταναν μέχρι το τελείωμα των μαλλιών.

Πλέον, κάθε γυναίκα μπορεί να «προσαρμόσει» τα layers τόσο στο δικό της τύπο και μάκρος μαλλιών όσο και στο δικό της στιλ. Αυτό εξαρτάται και από το πόσο όγκο ή κίνηση θέλει να δώσει στα μαλλιά της. Γι’ αυτό καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύεται τη γνώμη του hairstylist.

Plus, ανάλογα με τη διάθεση για αλλαγή και ανανέωση που έχει, μπορεί να συνδυάσει τα layers με πλάγια φράντζα, αφέλειες ή curtains bangs που πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό της. Το καλύτερο; Αν το έχει με το hairstyling και θέλει να δώσει μεγαλύτερη κίνηση στα μαλλιά της, μπορεί να δοκιμάσει να κάνει ένα χαλαρό σπάσιμο με το ψαλίδι. Παρακάτω λοιπόν, θα δεις 5 τέλεια χτενίσματα με layers που δεν γίνεται να μην ερωτευτείς.

Layers με αφέλειες

Με μακριές φράντζες

Layers συνδυασμένα με το κοντό καρέ σου

Ή με το ημίκοντο κούρεμά σου

Σε πολύ μακριά μαλλιά

Τι λες; Πώς σου φαίνονται τα layers; Θα τα δοκίμαζες στα μαλλιά σου; Εμείς πάντως ψηφίζουμε layers ασυζητητί ως την πιο διακριτική αλλαγή.