ΜΑΛΛΙΑ

Το τελευταίο hair look της Selena Gomez είναι η πιο σέξι εκδοχή του διάσημου ”Rachel cut”

Invision/AP Photo by Jordan Strauss

Τα fashion και beauty trends μπορεί να κάνουν κύκλους, όμως, υπάρχουν μερικά πράγματα που συνεχίζουν να είναι «hot», όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπως «Τα Φιλαράκια» και πιο συγκεκριμένα το Rachel cut.

Όπου Rachel cut σου θυμίζω το iconic ασύμμετρο κούρεμα της Rachel aka Jennifer Aniston από «Τα Φιλαράκια» που οδήγησε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο τη δεκαετία των 90s, στα κομμωτήρια προκειμένου να το υιοθετήσουν.

Και να, που «Τα Φιλαράκια»- σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της πλατφόρμας HBO Max- είναι επίσημο οτι επιστρέφουν- και να (πάλι) που η Selena Gomez έρχεται να θυμηθεί το Rachel cut «υποδεικνύοντάς» μας την πιο μοντέρνα και sexy εκδοχή του.

Καλεσμένη στο «The Kelly Clarkson Show», η pop τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της άλμπουμ «Rare», ενώ αυτά που ξεκάθαρα κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν τα μαλλιά της. Αντί για ένα μήκος, τα μαλλιά της ήταν κομμένα σε πολλά layers, που δημιουργούσαν ένα εφέ όγκου, ενώ  η χωρίστρα στη μέση και οι μακριές φράντζες πλαισίωναν τέλεια το πρόσωπό της.

Η Rachel

Η Selena

«Η Selena στο @kellyclarksonshow σήμερα! Ήταν μία σπουδαία συνέντευξη που πρέπει να δείτε. Το hair inspo ήταν «όταν το «The Rachel» συνάντησε τη Goldie Hawn στο First Wives Club» έγραψε χαρακτηριστικά η hairstylist Marissa Marino που επιμελήθηκε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της.

Πώς σου φαίνεται ο συνδυασμός του iconic Rachel cut με τα επίσης iconic μαλλιά της Goldie Hawn; Θα  δοκίμαζες ένα αντίστοιχο κούρεμα; Εμάς πάντως πολύ μας άρεσε. Ελπίζουμε να μην είναι περούκα (πολύ πιθανόν) και να έχει υιοθετήσει πραγματικά αυτό το hair look η Selena. Εσύ, πώς την προτιμάς: Με μακριά μαλλιά ή με τη μοντέρνα εκδοχή του Rachel;