ΜΑΛΛΙΑ

5 εύκολα χτενίσματα που θα σε «σώσουν» τις βροχερές μέρες

Imaxtree Imaxtree

Είναι αυτές οι μέρες με βροχή που σίγουρα δεν είναι σαν τις άλλες. Γιατί απλά βρέχει. Γιατί απλά έχει υπερβολική κίνηση ΠΑΝΤΟΥ. Γιατί οι δρόμοι πλημμυρίζουν. Γιατί  δεν βρίσκεις πουθενά να παρκάρεις. Γιατί πρέπει να εξοπλιστείς με περισσή υπομονή, που δεν διαθέτεις γιατί είναι Δευτέρα. Γιατί τα μαλλιά σου φριζάρουν και η ζούγκλα ξυπνά στο κεφάλι σου.

Σε αυτό το τελευταίο aka το φριζάρισμα στα μαλλιά σου στέκομαι και εκτός από την κατανόησή μου, σού δείχνω 5 τέλεια χτενίσματα, ιδανικά για βροχερές μέρες, όπως η σημερινή.

Οι σφιχτές πλεξούδες, τα σινιόν πιασμένα χαμηλά στον αυχένα και το wet look στα μαλλιά, σίγουρα μπορούν να αποτελέσουν μερικές από τις εναλλακτικές στο χτένισμά σου, που όχι μόνο δεν θα σε προδώσουν, αλλά θα σε βγάλουν κι ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση.

Sleek braid

Τα πράγματα απλά. Πιάσε όλα τα μαλλιά σου σε μία πολύ σφιχτή κλασική γαλλική πλεξούδα στο πίσω μέρος και στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Είσαι έτοιμη!

Romantic Vibes

Αν πιάνουν τα χέρια σου, το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου ψηλά, σε ένα πλεκτό στεφανάκι. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από #romanticvibes, κρατάς το φριζάρισμα μακριά.

Κορδέλα+ponytail

Δεν θέλεις με τίποτα να «πέφτουν» μαλλιά στο πρόσωπό σου. Το ponytail δεν αρκεί. Επιστράτευσε ακόμη μία κορδέλα.

Wet hair is always chic

Μην περιμένεις τη βροχή για να δημιουργήσεις το wet look στα μαλλιά σου. Πραγματικά μία από τις πιο σικάτες επιλογές στο χτένισμά σου.

Bubble sleek ponytail

Αν πάλι θέλεις να δώσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο αλλά ταυτόχρονα chic αέρα στο χτένισμά σου, δοκίμασε τη bubble εκδοχή στο ponytail σου.