ΜΑΛΛΙΑ

5 τέλεια χτενίσματα για το γυμναστήριο

Ήταν η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ναι, αναφέρομαι στο γυμναστήριο που επιτέλους έχει μπει στη ζωή σου και εκτός από περήφανη για τον εαυτό σου, είσαι πολύ αποφασισμένη να μην πέσεις το λιγότερο κάτω από τρεις προπονήσεις την εβδομάδα. Φυσικά, το ότι πηγαίνεις γυμναστήριο και όχι στο γραφείο ή στη βόλτα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να πηγαίνεις απεριποίητη- εκτός αν αυτό είναι κάτι που θέλεις. Υπάρχουν ιδανικά χτενίσματα για το γυμναστήριο.

Δεν θέλεις να κάνεις συνέχεια την ίδια κοτσίδα στα μαλλιά σου; Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στα χτενίσματα για το γυμναστήριο, αλλά δεν ξέρεις τι. Τι είναι πρακτικό, τι θα σε βολέψει, τι θα είναι πιο άνετο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο λεπτό στο γυμναστήριο- ακόμη και στη βόλτα μετά.

Σε καταλαβαίνουμε και γι αυτό το λόγο ετοιμάσαμε μία λίστα με πέντε τέλεια  χτενίσματα ειδικά για το γυμναστήριο. Ιδανικά για να ταιριάξουν με κάθε sporrtive outfit, μπορούν να κάνουν σίγουρα τη ζωή σου ευκολότερη και σίγουρα (ξανά) πιο stylish. Ανάλογα με το χρόνο που έχεις αλλά και το κατά πόσο πιάνουν τα χέρια σου, επίλεξε και δοκίμασε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μικρά λαστιχάκια, τσιμπιδάκια, τη χτένα σου και ίσως λίγη λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Ανάποδες γαλλικές πλεξούδες

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Χωρίζεις τα μαλλιά σε δύο μέρη- κάνοντας τη χωρίστρα στη μέση- και αρχίζεις να κάνεις δύο ανάποδες γαλλικές πλεξούδες. Το μυστικό, σ’ αυτή την περίπτωση είναι να πιάσεις τις πλεξούδες  μέχρι ψηλά στον αυχένα, αφήνοντας το υπόλοιπο τμήμα λυτό στους ώμους.

Double Buns

Αν βαρέθηκες το κλασικό ponytail, πιάσε τα μαλλιά σου σε δύο ψηλά buns. Τη διαφορά σε αυτή την περίπτωση θα την κάνουν οι δύο μικρές ανάποδες γαλλικές πλεξούδες που ξεκινούν από τη βάση και καταλήγουν να πιάνονται στα buns.

Bubble Ponytail

Είναι αυτή η πιο τέλεια, «gym» εκδοχή της κλασικής κοτσίδας; Θα σου πω εγώ με σιγουριά. Είναι. Λαστιχάκια να έχεις και μήκος στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη!

Ξέχνα τη μία την κλασική και δοκίμασε τέσσερις πλεξούδες

Είσαι sportif τύπος και φαίνεται. Κι αυτό είναι το πιο stylish χτένισμα που μπορείς να κάνεις.

Ponytail- Πλεξούδα

Πρόσθεσε στην κλασική, ψηλή πλεξούδα σου μία ακόμη, στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου. Τι λες;