BEAUTY SHOPPING

4 προϊόντα που καταπολεμούν την επίμονη κυτταρίτιδα

Pexels

Στις παραλίες του Instagram, η κυτταρίτιδα είναι εξαφανισμένη. Μαζί μ’ αυτή και η εκπροσώπηση όλων των σωματότυπων και η αποδοχή. Στην πραγματική ζωή, οι μελέτες δείχνουν πως το 80% με 90% όλων των γυναικών που έχουν περάσει την εφηβεία έχουν κυτταρίτιδα, ανεξαρτήτως βάρους ή σωματότυπου. Για την ακρίβεια, η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, αλλά είναι πιο συχνή στις γυναίκες, λόγω της διαφορετικής κατανομής του λίπους, των μυών και του συνδετικού ιστού.

 

Αφήνω το κομμάτι της εκπροσώπησης όλων των σωματότυπων στη μόδα, στη στήλη της Κέλλυς, Size Matters. Εδώ, είμαι για να σου μιλήσω για την κυτταρίτιδα. Την κυτταρίτιδα που έχουμε όλες, χοντρές και αδύνατες, ψηλές, κοντές, μοντέλα και μη, και αυτό είναι ok. Για την κυτταρίτιδα που έχουμε, προσπαθούμε να αποδεχτούμε/ έχουμε αποδεχτεί δίνοντας μάχη με το να είμαστε πιο ευγενικές με το σώμα μας και θέλουμε να μειώσουμε.

Θα μου πεις, γίνεται να αποδέχεσαι κάτι και να προσπαθείς παράλληλα, να το μειώσεις; Φυσικά, αν αυτό είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Το γεγονός ότι αποδέχεται κανείς πως έχει κυτταρίτιδα, δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσει να γυμνάζεται ή να μην βάζει προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την όψη της. Το θέμα σε κάθε περίπτωση έχει να κάνει με την προσωπική αποδοχή και τα «θέλω» σου, χωρίς καμουφλαρισμένες ανασφάλειες.

Κι αν είσαι σε αυτό το mood και έχεις πάρει απόφαση να μειώσεις την όψη του φλοιού πορτοκαλιού στο σώμα σου, τσέκαρε την παρακάτω λίστα. Σε κάθε περίπτωση, η διατροφή, η άσκηση, η ενυδάτωση και η επιμέλεια στη χρήση τους είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας.

4 προϊόντα που δρουν κατά της επίμονης κυτταρίτιδας

yesican1.jpg
PHARM24.GR

ELANCYL MY COACH!

Βασισμένο σε πρωτοποριακή επιστημονική καινοτομία και εμπνευσμένο από τον μεταβολισμό των αθλητών, το MY COACH! είναι η πρώτη αντικυτταριτιδική κρέμα της ELANCYL με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης, που πολλαπλασιάζει επί 4 τα αποτελέσματα μικρών καθημερινών προσπαθειών, όπως: το να ανεβαίνουμε τις σκάλες, να κάνουμε ποδήλατο, να περπατάμε λίγο περισσότερο, να χορεύουμε, κλπ. Ο δυναμικός συνδυασμός δραστικών συστατικών του MY COACH! βασίζεται στα μικροφύκη Tisochrysis Lutea, την καφεΐνη και το εκχύλισμα κισσού που ενεργοποιούν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων, επιτυγχάνοντας έτσι τη σύσφιγξη και την τόνωση του δέρματος, ενώ αυξάνουν κατά 60% τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού μέσα σε μόλις 7 ημέρες!
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
3508240014896-1.jpg
PHARM24.GR

Lierac Body-Slim Cryoactive & Slimming Roller

Για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, που είναι η πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, η Lierac μεταφέρει τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης στη δερμοκοσμητολογία για τη δημιουργία του Προγράμματος κρυοενεργού αδυνατίσματος. To πρόγραμμα περιλαμβάνει το Κρυοενεργό συμπύκνωμα για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το Slimming Roller για βελτιστοποίηση του μασάζ. Ο όγκος του λευκού λιπώδους ιστού, που είναι αποθηκευμένος, μειώνεται με μία 360° δράση, σε όλα τα στάδια του σχηματισμού του. Εφοδιασμένο με τέσσερις cooling roll-on σφαίρες, προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα, ακόμη και στις πιο απρόσιτες. Χρησιμοποιείται με μία τεχνική εφαρμογής που σχεδιάστηκε ειδικά από expert στο μασάζ, για πρώτα αποτελέσματα σε 7 ημέρες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
8002410066746.jpg
PHARM24.GR

Somatoline Cosmetic Anti-Cellulite Gel Cryoactif

Το Somatoline Cosmetic Anti-cellulite Gel Cryoactif είναι ένα τζελ κρυοτονικής δράσης κατά της κυτταρίτιδας, με μια ενισχυμένη σύνθεση που καταπολεμά τα εγκατεστημένα οζίδια λίπους σε 15 ημέρες με μόνο μια εφαρμογή την ημέρα! Η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με 5% καφεΐνη και εκχύλισμα Maca, ο συνδυασμός των οποίων συμβάλλει στη λιπόλυση, δηλαδή την κινητοποίηση και την καύση του λίπους που βρίσκεται στα λιποκύτταρα, στην αναστολή της ανάπτυξης των λιποκυττάρων, καθώς δρουν "κατά της επανεμφάνισης" της κυτταρίτιδας και επιβραδύνουν την αποθήκευση λίπους και στην αποσυμφόρηση των ιστών από τα περιττά υγρά, τη γνωστή κατακράτηση. Παράλληλα, μειώνει τις αλλαγές που παρατηρούνται στην επιδερμίδα με κυτταρίτιδα. Είναι ιδανικό για γυναίκες με μέτρια ή επίμονη κυτταρίτιδα και “όψη φλοιού πορτοκαλιού” ορατή στο γυμνό μάτι, καθώς και για γυναίκες που αναζητούν μια συνδυαστική αγωγή για αποτελεσματική λείανση και τόνωση του δέρματος.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Bioten Cellufight Αντικυτταριδική Κρέμα
ATTICADPS.GR

Bioten Cellufight Αντικυτταριδική Κρέμα

Στην ουσία πρόκειται για έναν ισχυρό συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών. Το SLIMBOOST3, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα: Αρχικά, βοηθά στην καταπολέμηση της όψης 'φλοιού πορτοκαλιού', έπειτα, συμβάλλει στην πρόληψη της δημιουργίας και στη μείωση της κυτταρίτιδας και τέλος, βοηθά τα λιποκύτταρα να επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα για μια πιο λεπτή σιλουέτα. Το Έλαιο Μαύρου Πιπεριού και το Guarana βοηθούν στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας για ένα δέρμα που ακτινοβολεί. Το εκχύλισμα Θαλλάσιων Φυκιών βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέον υγρών από τους ιστούς, αφήνοντας το δέρμα τονωμένο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ