ΜΑΛΛΙΑ

4 hot τάσεις στο κούρεμα για το 2021, σύμφωνα με τον hairstylist της Jennifer Lopez

chrisappleton1/ Instagram/

Το 2021 είναι η χρονιά της ανανέωσης. Δεν περάσαμε λίγα. Και κακά τα ψέματα, τα μαλλιά μας είναι τα πρώτα που θα σκεφτούμε να αλλάξουμε. Γιατί ένα κούρεμα ή μία αλλαγή στο χρώμα, όπως και να το κάνουμε, δεν κοστίζει τόσο όσο κοστίζει το να αλλάξουμε ένα σπίτι, για παράδειγμα.

Κι αν σκέφτεσαι τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου και πιο συγκεκριμένα στο κούρεμά σου, ο Chris Appleton, ο κομμωτής δηλαδή που επιμελείται τα μαλλιά των αδελφών Kardashian και της Jennifer Lopez, έχει κάνει ήδη τις προβλέψεις του για τα πιο hot κουρέματα της φετινής χρονιάς.

4 τάσεις στο κούρεμα σύμφωνα με τον hairstylist της Jennifer Lopez

Natural Hair

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μας δίδαξε η καραντίνα όσον αφορά την beauty ρουτίνα μας, είναι ότι ”less is always more”. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αγαπήσεις και να αναδείξεις τη φυσική υφή των μαλλιών σου- ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Πχ αν έχεις σγουρά μαλλιά, να κάνεις τις φυσικές μπούκλες σου να πρωταγωνιστούν. Οι μπούκλες δημιουργούν μια εξαιρετική βάση για όμορφα updos που μπορείς να πετύχεις με μερικά clips και τσιμπιδάκια.

Super Shaggy

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το κομμωτήριο, ο Chris Appleton προτείνει να ζητήσεις «πολλά layers» που μπορούν να προσθέσουν διάσταση και βάθος στο κούρεμά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις αυτό το “rocker chic vibe” που έχει δει τη JLo να κάνει πάνω στη σκηνή.

Το καρέ

Μετά από όλα όσα έχουμε περάσει, το  2021 είναι η χρονιά που μας δίνει κάθε κίνητρο για νέα ξεκινήματα και και πράγματα που θα φέρουν ανανέωση στη ζωή μας. Τόλμησε να κόψεις τα μαλλιά σου, να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό κούρεμα από τα συνηθισμένα, πειραματίσου με ένα κλασικό κοντό καρέ, το μήκος του οποίου θα φτάνει μέχρι το πηγούνι. Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι πάντοτε λαμπερά, δίνοντάς τους όγκο είτε με τη χρήση σωστών προϊόντων, είτε με τις κατάλληλες κινήσεις στο στέγνωμα, το λούσιμο κλπ.

Curtain bangs

Τα curtain bangs παραμένουν σταθερή αξία σ’το έχουμε ξαναπεί. Το αγαπημένο κούρεμα της Brigitte Bardot πλέον εμφανίζεται με ένα update που ταιριάζει και πλαισιώνει υπέροχα κάθε πρόσωπο, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς ώρες με το styling μπροστά στον καθρέφτη.