ΜΑΛΛΙΑ

3 χτενίσματα με τσιμπιδάκια από τις πασαρέλες

Imaxtree Imaxtree

Μία κίνηση και ένα, δύο, τρία  τσιμπιδάκια αρκούν για να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου, ψηλά, σε έναν κότσο. Και ναι, ένα τσιμπιδάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά- ακόμη και να μεταμορφώσει- το χτένισμά σου.

Είναι οικονομικά αξεσουάρ μαλλιών, τα βρίσκεις- και τα χάνεις- παντού, έχεις δει να τα φορά στο κεφάλι της σχεδόν κάθε influencer, celebrity ή blogger που ακολουθείς στο Instagram και θέλεις να τα φορέσεις κι εσύ. Είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα διακριτικό hair look που να αγγίζει τα όρια του ρομαντικού, είτε ένα πιο εκκεντρικό, τα τσιμπιδάκια είναι αυτά που μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση.

Φυσικά, δεν είναι μόνο οι influencers των social media. Στις περσινές πασαρέλες, είδαμε τα τσιμπιδάκια να πρωταγωνιστούν σε αρκετά hair looks μεγάλων σχεδιαστών Μόδας για το φετινό Φθινόπωρο/Χειμώνα. Παρακάτω, καταλήξαμε στα 3 χτενίσματα με τσιμπιδάκια που μπορείς να δοκιμάσεις ανάλογα με το στιλ και την περίσταση. Εσύ επιλέγεις!

Για ένα ρομαντικό, πιο διακριτικό look

τσιμπιδάκια Erdem

Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ponytail, ενώ στο μπροστινό μέρος δώσε ένα πιο vintage αέρα, δοκιμάζοντας να δημιουργήσεις finger waves (όπως βλέπεις στη φωτό). Σε αυτό το σημείο στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι.

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Erdem

Full καρέ με τσιμπιδάκια

τσιμπιδάκια μαλλιά

τσιμπιδάκια Fashion Hong Kong

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι απλά, μιας και το challenge είναι ένα: Χρησιμοποίησε όσα περισσότερα τσιμπιδάκια μπορείς στα μαλλιά σου. Για καλύτερη εφαρμογή, δοκίμασε ένα wet look.

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Fashion Hong Kong

Ξέχνα τα απλά τσιμπιδάκια

τσιμπιδάκια Tom Ford

Αν βαρέθηκες τα απλά, μαύρα, κλασικά, τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου, ήρθε η ώρα να κάνεις ένα update. Δοκίμασε ένα floral τσιμπιδάκι (στολισμένο με κάποιο στοιχείο) και φόρεσέ το ψηλά, στο πλαϊνό τμήμα του κεφαλιού σου.

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Tom Ford