ΠΡΟΣΩΠΟ

3 τρόποι που το toner θα αναβαθμίσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου και 3 για να διαλέξεις

Pexels

Αρκετοί το θεωρούν περιττό βήμα στη skincare ρουτίνα τους, συνήθως όσοι επιλέγουν μία 3 steps beauty routine. Άλλοι αναρωτιούνται, αν αξίζει πραγματικά η χρήση του. 

Τί προσφέρει το toner στην επιδερμίδα; Ποια είναι τα πιο σημαντικά οφέλη του;

3 οφέλη του toner στη beauty ρουτίνα σου:

-Αφαιρεί το χλώριο και τα μέταλλα που βρίσκονται στο νερό της βρύσης

Πολλές φορές το χλώριο, τα άλατα και τα μέταλλα που υπάρχουν στο νερό της βρύσης μπορεί να είναι πολύ «σκληρά» στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος.  Η χρήση ενός toner μετά τον καθαρισμό στην επιδερμίδα τα αφαιρεί κάνοντας πραγματικά τη διαφορά.

– Περιέχει ενεργά συστατικά που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες

Τα toners περιέχουν συχνά ενεργά συστατικά που βοηθούν στην καταπράυνση του δέρματος, στην ήπια απολέπιση, στον έλεγχο της παραγωγής λιπαρότητας, προσφέρουν αντιοξειδωτικά οφέλη και περισσότερη λάμψη, μειώνουν την όψη των πόρων και πολλά ακόμη με αποτέλεσμα να βελτιώνουν την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας. Γι αυτό το λόγο, διάλεξε αυτό το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

-Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό

Παρέχοντας στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση και τα θρεπτικά συστατικά, το toner ενισχύει τον φραγμό υγρασίας της επιδερμίδας. Αυτό είναι το πιο εξωτερικό στρώμα του δέρματος που παρέχει προστασία, βοηθώντας στη συγκράτηση του νερού και στην προστασία από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες όπως τα βακτήρια και οι εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις.

 

Extra Tip: Αφήνοντας την επιδερμίδα σου υγρή/νωπή μετά την εφαρμογή toner και εφαρμόζοντας το επόμενο skincare προϊόν αμέσως μετά, επιτρέπεις στα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο βελτιώνεις τα αποτελέσματα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σου.

 

3 επιλογές για τη beauty routine σου

Δώσε λίγο παραπάνω φως στη ζωή σου, αποκαλύπτοντας την φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου. Αυτή η απολεπιστική τονωτική λοσιόν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για ένα ονειρικά λαμπερό δέρμα. Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, επαναφέρει τη λάμψη & βελτιώνει το χρωματικό τόνο.

Αυτό το toner μετά τον καθαρισμό αναλαμβάνει τον ρόλο της ενδυνάμωσης στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά αντί να τονώνει με την παραδοσιακή έννοια, δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για καθαρό, ισορροπημένο και υγιές δέρμα (εξ’ ου και το όνομά του, ουτοπία). «Γεμίζει» το καθαρό δέρμα με ένα ελαφρύ αρχικό στρώμα ενυδάτωσης, προετοιμάζοντάς το για να απορροφήσει καλύτερα τα ακόλουθα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Παράλληλα, εξισορροπεί και αναπληρώνει την επιφάνεια του δέρματος, ενώ καταπραΰνει την όψη της ερυθρότητας και ξηρότητας.

 

Με 72,6% πρόπολη μαύρης μέλισσας και 10% εκχύλισμα μελιού, αυτό το toner προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, βελτιώνει την υφή του και το αφήνει υγιές, λαμπερό και απαλό. Ακόμη, καταπραΰνει και μειώνει κοκκινίλες και ερεθισμούς. Η υψηλή περιεκτικότητα επιτρέπει στο toner να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη της της πρόπολης στο δέρμα, όπως αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, επανορθωτική δράση.