ΜΑΛΛΙΑ

3 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα καρέ μαλλιά σου

Launchmetrics Spotlight

Το ότι το καρέ είναι μεγάλη τάση στο κούρεμα δεν είναι κάτι που το διαβάζεις για πρώτη φορά σ’ αυτή εδώ τη στήλη. Εκτός όμως από big hair trend, το καρέ συνδυάζει ευελιξία και πρακτικότητα, άνεση και στιλ. Μάλιστα, οι ιδέες για το πώς να το χτενίσεις είναι πραγματικά αμέτρητες.Φαντασία και θέληση να υπάρχει!

Εκτός όμως, από τις Spring/Summer 2024 συλλογές, όπου το καρέ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τις celebrities -βλέπε πρόσφατα το πολύ κοντό καρέ σε στιλ hydro bob της Rita Ora– οι infuencers στα social media δίνουν απλόχερα έμπνευση με τα χτενίσματα που δοκιμάζουν στα μαλλιά τους.

Το σημερινό hair inspo λοιπόν, προέρχεται από την Olivia Hatcher, όπου σ’ ένα video tutorial δείχνει βήμα- βήμα πώς μπορεί κανείς να πετύχει τρία πολύ εύκολα χτενίσματα στο κοντό καρέ.

3 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα καρέ μαλλιά σου

Low buns

Αφού κάνει μία βαθιά χωρίστρα στη μέση, πιάνει τα μαλλιά της δεξιά και αριστερά σε δύο χαμηλά, messy buns. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσει ένα πιο cute αποτέλεσμα πλέκει δύο μικρά πλεξουδάκια που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.

Bubble Braids

Αφού χτενίσει πολύ καλά τα μαλλιά της, ξεχωρίζει 2 μικρές τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της. Στη συνέχεια, σε κάθε μία από αυτές δημιουργεί μικρά bubbles ανά μερικά εκατοστά, που στερεώνει με διάφανα μικρά λαστιχάκια. Λαστιχάκι, bubble, λαστιχάκι, bubble κλπ. Τόσο απλά.

90s slick half up- half down

Μισά- μισά: Το πιο εύκολο χτένισμα, που σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να υποτιμάς. Για να δημιουργήσει ένα πιο wet- slick εφέ στα μαλλιά της που παράλληλα θα τα τιθασεύσει, χρησιμοποιεί μία άφθονη ποσότητα hair gel.

Πάτα play στο παρακάτω video για να δεις όλα τα steps αναλυτικά: