ΜΑΛΛΙΑ

3 διαφορετικοί τρόποι να κάνεις μπούκλες με το ψαλίδι μαλλιών

Pexels

Μικρές αλλά και μεγαλύτερες, σφιχτές ή πιο χαλαρές, φυσικές (αγαπημένες σγουρομάλλες) είτε τις κάνουμε με το ψαλίδι μαλλιών, εμείς, οι υπόλοιπες, οι μπούκλες είναι από τα αγαπημένα μας hairstyles.

Οι τρόποι για να τις πετύχουμε πολλοί. Και με το TikTok στη ζωή μας, ακόμη περισσότεροι. Ξεκινώντας από τους πιο «παραδοσιακούς» και κλασικούς τρόπους όπως οι πλεξούδες, τα τσιμπιδάκια και τα ψαλίδια μαλλιών, έως τους πιο μοντέρνους (βλέπε curling band) αλλά και τους πιο ανεξήγητους- υπάρχει τρόπος να κάνεις μπούκλες με καλαμάκια του καφέ, παρακαλώ (όχι εγώ, το TikTok). Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό στα μαλλιά μας. Άλλες μπούκλες θα πετύχεις με το ψαλίδι μαλλιών, άλλες με τα τσιμπιδάκια.

Είχες φανταστεί όμως, πως ακόμη και με το ψαλίδι μαλλιών μπορείς να πετύχεις διαφορετικές version μπούκλας στην κόμη σου;

Η τεχνική – ο τρόπος, δηλαδή, που τυλίγεις τα μαλλιά σου με το ψαλίδι- όχι μόνο μετράει αλλά αρκεί για να κάνει τη διαφορά και να πετύχεις τουλάχιστον τρία διαφορετικά είδη μπούκλας στα μαλλιά σου. Ένα εργαλείο hairstyling, τρία διαφορετικά hair looks. Είσαι έτοιμη; Πάτα play στο παρακάτω video και δημιούργησε ελεύθερα…

Διαφορετικοί τρόποι να κάνεις μπούκλες στα μαλλιά σου με το ψαλίδι:

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάς βέβαια, πως εκτός από το hair styling, η καθημερινή περιποίηση στο μπάνιο με τα «κατάλληλα» προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.